İzmir'e Elazığlı Bürokrat

Son zamanlarda Elazığlı bürokratların Ankara başta olmak üzere önemli görevlere getirilmesi hepimizi mutlu ediyor.

İzmir'e Elazığlı Bürokrat
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Önemli görevlerde bulunan Elazığlı hemşerilerimizin başarıları sadece bulundukları kurumlarla sınırlı olmayıp ilimize de katkı sunmaları gerektiğini her fırsata dile getiriyoruz. 

Son olarak İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi’nin görevden alınmasının ardından yerine Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Elazığlı hemşehrimiz Dr. Murat Mücahit Yentür atandı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un hakkındaki iddialar  nedeniyle görevden almak istediği ancak soruşturmalardan aklanan ve görevine devam eden İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından görevden alındı.

Yahşi, daha sonra “Şahsa Bağlı Eğitim Uzmanı” olarak görevlendirildi.

Görevden alınan Ömer Yahşi’nin yerine ise Elazığlı hemşehrimiz Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür atandı.

Ülkemizin en önemli şehirlerinden biri olan İzmir'e yapılan bu önemli atamanın ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz ve Elazığlı hemşehrimize başarılar diliyoruz. Ancak sanayisi oldukça gelişmiş ve iş insanı oldukça çok olan İzmir’den bir hayırsever aracılığı ile ilimize bir okul yapılmasına da öncülük ve aracılık etmesini de beklediğimizi buradan ifade ediyoruz.