Elazığ'ın Vefası

Elazığ insanı, tarihin her döneminde mazlum, mağdur ve muhtaçların hep yanında olmak gibi çok güzel hasletlere sahip.

Elazığ'ın Vefası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nerede kanayan bir yara varsa onu dindirmek için fedakârca bir duruş ortaya koyan ve sorunları kendi yaşadığı sorun olarak gören Elazığlı hemşerilerimizin bu tavrı ve duruşu çok şükür ki hala bozulmadı.

24 Ocak tarihinde meydana gelen depremde ülkemizin birçok şehrinden destek ve yardım gelmişti.

Yaşadığımız olayda bizleri yalnız bırakmayan ve şimdi zor durumda olan vatandaşlarımız için ise bir vefa örneği olarak Elazığ’ın destekleri devam ediyor.

Elazığ Valiliği tarafından Karadeniz’de yaşanan sel felaketinin ardından selzedelere 3 tır yardım gönderildi.

Kuvvetli sağanak yağışın etkisi altında olan Karadeniz Bölgesinde birçok ilde sel felaketi yaşandı. Ülke genelinden olduğu gibi Elazığ da bölgeye yardım elini uzattı. Bu kapsamda ilk olarak valilik mobil giyim market tırı yola çıktı. Şimdi ise valilik koordinesinde bölgedeki ihtiyaca yönelik 2 tır dolusu yaşam malzemesi hazırlandı. 

Hazırlanan tırlar sel bölgesine doğru yola çıktı. Aynı zamanda bölgeye, çalışmalara yardımcı olması için arazöz ve 4 kişilik ekip gönderildi.

Ülke olarak zor günler yaşıyoruz. Bu zorlukları bütün vatandaşlar olarak hep birlikte aşacağız ve eski günlerimize döneceğiz. Bunun için hep birlikte el ele vererek kenetlenmek zorundayız.

Mağdurun ve mazlumun yanında olan ve onların acılarının dindirilmesine katkıda bulunan her bir kişi ve kurum ve kuruluşa sonsuz teşekkürler.