'Hadi' Hadiciğim!...

Bir anda ülke gündemine oturan Sedat Peker, olay açıklamaları ve ilginç ifşaatlarıyla yediden yetmiş yediye herkesin odağında şimdilerde.

'Hadi' Hadiciğim!...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal medyada bunca tık alan Peker, mafya liderliği boyunca bile bunca tanınmış biri değildi.

Onun yaptığı bu ilginç ama karışık ilişkiler yumağı olay örgüleri ona yarıyor sanki.  Tabi şimdilik... Ancak bir gerçek var ki Peker'in hedefine aldığı isimler "hadilenip"  bir bir uzaklaştırılıyor eski konumlarından.  Bir kişi ile genele varmak doğru değil elbette ama Peker’in bulunduğu makamdan edeceği daha çok isim var. Hatta bunlardan biri de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gibi görünüyor. 

Fakat bazı isimlerin tüm cilalı  imajları  döküldü son günlerde. Sözde  saygınlığı, itibarı ve değeri olanlar,  riyakârlığının ve iki yüzlülüklerinin gadrine uğrayıp  hem gözlerden hem de gönüllerden düştüler.

Malum  gazateci etiketli olan ancak hayatının her döneminde güçlü olanın yanında yer alıp nemalanan ve Ak Parti ile zirveye ulaşan Özışık kardeşlerin  Hadi’sine  düşman herkesin “hadi” çekerek şutladığı bir adam oldu bu günlerde.

Olay videolardan sonra mesafe koyamamaktan dem vurup özrünü beyan etse de Hadi Özışık, artık basın tarihine kara bir leke olarak geçecek örnek bir vaka haline gelmiş durumda.

Öncelikle yorumcu olarak katıldığı televizyon programından kovulmuş ve “hadi” denmişti kendisine.

Şimdi ise Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu,  yaptığı toplantıda üyesi olan Hadi Özışık'ın, hakkında suç örgütü liderliğinden kırmızı bülten çıkarılan Sedat Peker'le görüşmesinin ifşa olmasına dair kamuoyuna yansıyan olayı değerlendirdi. Ve yapılan değerlendirme sonucunda Hadi Özışık’ın TGC Tüzüğü’nün ilgili maddeleriyle, Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne aykırı davranışları dolayısıyla oy birliğiyle üyelikten çıkarılmasına ve bir kez daha  "hadi”lenmesine karar verildi.

 Bakalım şimdi sırada kim ya da ne var. Bekleyip göreceğiz...