Yine ve Yeniden..

Akademik çalışmaları, ELİKAD ile kadınlarımıza, halk sağlığı açısından sigara ile mücadele başta olmak üzere birçok çalışmalar, ilimizdeki hemen her sosyal ve kültürel çalışmalara katkısı, kamu yararına olan hemen her hayırlı projelere desteği yanında iş kadını olarak imza attığı başarılarla sık sık gururlanıp iftihar ettiğimiz Prof. Dr. Yasemin Açık bir ödüle daha layık görüldü.

Yine ve Yeniden..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet tarihinde Doğu Anadolu Bölgesi’ne yapılmış en büyük özel sektör yatırımı olan Seza Çimento’nun Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Fast Company Türkiye Dergisi tarafından bu yıl ikincisi açıklanan “100 Kadın Patron” listesinde yer aldı. 

Kadınlar tarafından kurulan, en büyük hissedarı kadın olan şirketlerin, 2020 yılsonu cirolarına göre oluşturulan listenin 12’nci sırasında yer alan Prof. Dr. Açık,  geçen yıl olduğu gibi bu yıl da listeye girdi. 

İlimiz ekonomisi yanında ülke ekonomine katkıları ile başarılı bir iş kadını olan ve bu başarının taçlandırılması ve semeresi sayılan bu ödüller, Prof.Dr. Yasemin Açık’ı hem yapı sektöründe daha çok istihdam oluşturmak hem de şehrimiz insanına daha çok hizmet etme konusunda daha kararlı kılıyor.

Birçok alanda başarı hikayelerinin karamanı ve bunun karşılığı olarak kendisine verilen ödüllerin iş kadını ve şehrin Yasemin Ablasını bizler de tebrik ediyor ve nice başarılara diyoruz..