Erol KARA

YEVMİYELİ HAİNLER YİNE İŞ BAŞINDA 

Erol KARA


Gezi olaylarında üç beş ağaç bahane eden güruh, bu kez, Boğaziçi üniversitesindeki rektör atamasın beğenmeyerek, terör örgütlerinin yönlendirmesiyle ülke gündemini değiştirmeye çalışıyor.  
Yahu tekrara gerek var mıydı ki?  
Biz sizin yevmiyeli olduğunuzu, necaset olduğunuzu zaten biliyorduk.  
 
Bu protestocuların yevmiyeli olduğunu, çoğunun öğrenci ve akademisyen olmadığını, birçoğunun terör örgütlerinin mensubu olduğunu, zaten biliyorduk. Biliyorduk da, göstericilerin içinde kilise papazlarının da olduğunu vallahi bilmiyorduk… 
Alın size bir ihanet daha…  
 
Ülkemiz sınırları içinde bulunan kiliselerde ki Hıristiyan papazların da bu eyleme dâhil olduğunu biri söyleseydi vallahi inanmazdık.  

Ohh! ne güzel hem devlet Kiliseler için ayrı bir özerklik verecek atını itini oynatacaksın, hem de terör örgütlerinin yanında olup ihanete çanak tutacaksın.  

Ne güzel dünya…  
 
Gerçi topu gelse ne yazar… Artık Türkiye eski Türkiye değil ki. Üç gün zırlayıp sonra kaçacak delik bulmaya çalışır bunlar. 

Lakin, bu kadar ihanetin olduğu bir başka ülkenin olduğunu hiç sanmıyorum.  

Yahuu… Şu dümbelek papazların ne haddine Boğaziçi üniversitenin rektörüne beğenip, beğenmemek.  
Kim bunlar? Arkasında ki güçler kim? ağa babaları kim? Bunları iyi irdelemek gerekir diye düşünüyorum.  
 
Bakınız; Türk milleti 5000 yıllık tarihi müktesebatı içerisinde Asya, Avrupa ve Afrika’da tesiri altına aldığı 55 milyon kilometrekarelik alanda barış, hoşgörü ve adaletin öncüsü, koyucusu olmuştur.  
Hele, hele azınlıklara asla el kaldırmamış onların ibadetlerini yapmaları için bütün imkanları vermiş ancak tarih boyunca hep o el üstünde tutulan azınlıkların ibadet yuvalarından ihanet çıkmıştır. 
Ne diyelim?  
Ya Rabbi Bizim ellerimizle zalimleri cezalandırsın inşallah. 
 
Bakınız yüce Allah cc. Kim ki, zalimlere yardım eder, onlarla birlik olur, onların adamlarına makam-mevki verir, onlara hazinenin anahtarını teslim eder, onların planlarına destek verirse, o zalimleri onların başına musallat ederim der.  
 
Rabbim sen gören ve duyansın. 
Tarih boyunca Boğaziçi ve ODTÜ gibi küresel güçlerin etkisi ile yönetilmiş bu üniversitelere şimdi daha devlet ve millet sevdalısı insanların atanmasıyla ne kıyametler kopuyor görüyorsunuz. 
Gelenek bu yaa.. İllede bilim adamı kılığında hain olacak. 
Ama artık yemiyor. 
Bizi gören, duyan, bilen, hüküm sahibi, ol deyince olduran, öl deyince öldüren; kadere, rızga, ecele hükmeden bir Allah var. O Allah ki, bütün hain planları tersine çevirerek hak edeni göreve layık görüyor. 
Siyasi irade ise vesile oluyor. 
Bakınız düşmanlık bizi başkalarının oyuncağı yapar.  
Lakin, zalim babamız da olsa, mazlum düşmanımız da olsa. İşe adam alırken ehliyet ve liyakat imandan önce gelmesi lazım.  
Şimdi siyasi irade geçmişin kanlı hesaplaşmasından yola çıkacak olursa, kimse kimsenin yüzüne bakamaz duruma gelir ve Belhüm Adal, ataist, solcu, küresel aktörlerin oyuncağı olan ne bilim adamı kalır, ne de CHP’nin saklı yüzü olan CANAN kalır. 
 
Selam dua ve bilgi ile kalın.

 

Yazarın Diğer Yazıları