Erol KARA

Sağol Selçuk Bayraktar, Sağol Burak Soylu

Erol KARA

Geçtiğimiz gün İstanbul’da yapılan TEKNOFEST 2021’de; başta akıncı olmak üzere savunma sanayimize bağlı şirketlerin ürettikleri ile heyecanlandık, gurur duyduk. Demek ki, bu ülkenin gençlerine imkân verilirse, neleri başarıyormuş gözlerimizle şahit olduk.

Evet, TEKNOFEST ile ülkemizin savunma teknolojilerinde geldiği noktayı bir kez daha alkışladık. Türk şirketlerinin 7 ‘den 70 ‘e gördüğü ilgi ile bizlerde mutlu olduk. 

200 Bin kişinin katıldığı yarışmalarda Turizm Teknolojileri kategorisinde Roof Stacks Yönetim Kurulu başkanı Elazığlı iş insanı kadim dostum Burak Soylu ve ekibi Goart Meteverse ile Türkiye üçüncüsü oldu. Bu başarı ülkemizde ve şehrimizde sevinçle karşılanırken, bu mutluluğu bizlere armağan eden iş insanı Burak Soylu’yu buradan saygı ile yad ediyoruz. 

Daha genç yaşta hem şehrimiz için, hem de ülkemiz için nasıl mücadele verdiğine bir daha şahit olduk.

Haa, Soylu’nun bu başarısı Laf ile âleme binlerce nizamet verip, kendi hanesinde olup bitenlerden habersiz olanlara iyi bir kapak oldu.  

Helal olsun sana Burak Soylu, helal olsun…

Bakınız, artık tefrikayı değil, vahdeti teşvik edersek, binlerce gencimizin önünü açmış oluruz. Ülkemiz zor günlerden geçerken bizim hasbi olanlara ihtiyacımız var, dedikodu kültürü ile beslenenlere ihtiyacımız yok.

Vicdanlara sesleniyorum…

Bu ülke, bu şehir artık hakkı, hak edene teslim etmeli. Liyakatli, erdemli, üreten insanlar dedikodu ile yıpratmamalı. 

İslam âlimleri ilim üretenler için “Nefret ettirmeyin, sevdirin” öğüdünde bulunurken, kendi olmadan o işin başarılamayacağı saplantısına kapılan megaloman tipler kendilerinin, ait oldukları toplumun ve memleketlerinin, hatta dünyanın başına bela olmayı tercih edip yaşamlarını öyle sürdürmeyi yeğlerken ilim üretenlere de bin türlü iftira atıp hazımsızlıkları ile yaşarlar.

Bakınız ; TEKNOFEST inanmayanlara kapak oldu. Yerli ve milli uçaklarımız göklerde iken Selçuk Bayraktar şu şiiri okudu.

"Eğilmez başın gibi Gökler bulutlu efem,

Dağlar yoldaşın gibi Sana ne mutlu efem,

Oyna yansın cepkenin Yansın güneşten tenin,

Gün senin şenlik senin,

Bayramın kutlu efem.”

Evet, bu memleketin kaderini bir gencin nasıl değiştirdiğini hep birlikte gördük. Suriye’de, Libya’da, Karabağ’da destan yazan bu vatan evladını doğuran nice anaların ellerinden bin kere öpmek isterim. 

Ezcümle : TEKNOFEST’de adımızı göklere yazan başta Selçuk Bayraktar ve ilimize Türkiye üçüncülüğü kazandıran iş insanı sevgili Burak Soylu’ya minnet duygularımı iletiyorum. Sizi doğuran o ne güzel ana ki sizin gibi evlatlar doğurmuş.

Selam dua ve bilgi ile kalın.
 

Yorumlar 1
mtn gnç 01 Ekim 2021 09:13

elazığa getirisi ne... bu kadar kadim dostunu allayıp pullamışsın...dostane işlerinizi elinize aldığınız kalemle allayıp pullamayın...

Yazarın Diğer Yazıları