Erol KARA

MHP Mecelle Kaidesidir vatandır, ittifak dışı kalamaz

Erol KARA

Türkiye’de ki siyaseti sertleştiren ABD’nin yeni başkanı Joe Biden dir.  15 Temmuz öncesi İstanbul’da FETÖ’cülerle yaptığı toplantı ile bilinen Joe Biden, Türkiye karşıtlığı ile bilinirken şimdide muhalefete destek vererek erken seçim için iktidarı zorlamaya çalışıyor. 

Eşi FETÖ’ye ait bir vakıf da görevli olan terörist ABD’nin yeni başkanı Joe Biden, FETÖ seviciliğinin yanı sıra PKK’nın Kürdistan kurması için başkan yardımcılığı döneminde akıttığı para ve silah yardımı ile de Dünya gündemine oturmuştu. 

Bu dönemde Türkiye içindeki ve dışındaki FETÖ’cüler, Joe Biden dönemini iyi kullanmak isteyeceklerini tahmin ediyorum. Çünkü İktidarı zaafa uğratmak için şimdiden CHP ve HDP ‘nin erken seçim çıkışları bunun göstergesi diye düşünüyorum. 

Evet ; Türk Milleti Hacivat’ı da karagözü de çok iyi biliyor artık. Ak Parti hükümetinin de bu dönemde kimin kimle olduğunu, kimin kime kefil olacağını iyi analiz etmeli.  

Hükümet, Liyakati Türkiye’nin önündeki Pusula olarak görmeli. 
Bakınız; Küresel aktörlerin Türkiye’deki siyasi temsilcileri erken seçim isterken, AK Partinin yeni ittifak arayışı MHP’nin dışlandığını göstermez.  

Unutulmamalı ki MHP bu ülkenin demiri, çimentosu hatta kılcal damarlarıdır. 15 Temmuz sonrası MHP’nin kayıtsız şartsız Ak Partiye verdiği destek ile 7 yıldır ayakta kalan hükümet bir anda MHP’yi dışlarsa ülkenin neler ile karşılaşacağını çok iyi biliyor. 

MHP ve ülkücülerden rahatsız olan bunu ima ve ihsas eden her kim ya da kimler varsa ya kanı haramla zehirli ya da sütü hıyanetle lekelidir... 

Ülkücü bayraktır, bağımsızlıktır, vatandır, şereftir, şehadettir, Türk milletinin teslim olmayan asil ve soylu ruhudur... 
Ülkücü iman burcudur... 

Mecelle kaidesidir, "Bir şey haddini aşarsa zıddına dönüşür." Buna en güzel misal iletişim araçlarıdır.. iletişim sağlaması ve insanı sosyalleştirmesi için tasarlanmış bu araçlar, haddini aştığı için zıddına hizmet eder hale gelmiştir. İnsanlar arası iletişimi sağlaması gerekirken iletişimi engelleyen ve insanı daha çok yalnızlaştırarak hayattan Koparan tuzaklara dönüşmüştür. 
Ak Parti içinde MHP’den rahatsız olanlar bilmeli ki, ülkücüler bu ülkeyi karşılıksız sever. Ülke sıkıntılı dönemden geçerken MHP siz ülke yönetilemez.  

Hafızaları yoklayacak olursak, 15 Temmuz dan sonra HDP ve CHP destekçileri Devlet Bahçeliye Başkanlık teklifi yaptı Bahçeli RED etti. 
Şuan bölücü ve hainler Ak Partinin MHP siz bir ittifak arayışı içine girdiğini beyan ederek TU KA KA etmeye çalışıyor. 

Evet;  şu bir gerçek ki Ak Parti artık kan kayıp ediyor. 

Ak parti kibirden uzak toplumun kanat önderleriyle yeniden buluşmalı ve muhalif ancak namlusu insanları dinlemesi lazım. Kanaat önderleriyle hükümet parti politikalarını dinlemesi lazım. Bu Erdoğan hükümetine eminim ayna tutacaktır ve Ete kemiğe bürünmüş bir ittifakı güçlendirecektir.  

Ezcümle ; İçine HDP kaçmışların Ak Parti ve MHP sözleri beyhude’dir.  Türkiye’nin kurtuluşu Ak Parti ve MHP ile olacaktır. 

Selam Dua ve bilgi ile kalın. 
 

Yazarın Diğer Yazıları