Erol KARA

ERDOĞAN'I İNDİRMEK İÇİN DÖVİZ ÜZERİNDEN VURUYORLAR 

Erol KARA

Dünya COVİT-19 salgınına teslim olurken Türkiye gösterdiği performansla hızla toplanarak, küresel siyaseti iyi izleyip, dış politikada taviz vermeyince yine hedef tahtasına alındı. 

 

Yurt içi-yurt dışı operasyonlar ve İhracatta kesintisiz başarıyı hazmedemeyen, küresel çeteler ülkemizi 5. kez kur saldırısına maruz bıraktı. 

 

Döviz basıp altınla saldıran küresel çeteler saldırılarına devam ederken Türkiye, döviz manipülasyonuna yönelik aldığı tedbirler ile tansiyonu düşürmeye başladı. 

 

Küresel çeteler kara paralarını aklamak adına, yüksek faiz lobisini, döviz spekülasyonlarıyla devreye sokarak, ülkemizi ekonomi üzerinden vurmaya çalışıyor. 

Dışa bağımlılığa karşı büyük bir mücadele veren Türkiye, birilerini rahatsız ettiği için, diz çöktüremeye çalışılıyor. 

 

Ama bunların unuttukları bir şey var.  

Türkiye asla diz çökmez müstemleke olmaz.   

 

Bakınız; Türkiye yine blöflere rest çekerek altın ve Döviz kartellerini şoka uğrattı. 

 

Aslında niyetleri sadece ekonomi üzerinden vurmak değil. Asıl niyetleri ekonomi üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk seçimlerde aşağı indirmek ve Erdoğan a seçim kayıp ettirip kendilerine yakın isimleri iktidara getirmek. Çünkü yıllardır onlara teslim olmayan bir zihniyet iş başında ve bundan son derece rahatsızlar. 

 

Çünkü, eski Türkiye artık yok. 

Bakınız; son yirmi gündür Türkiye’nin de dahil olduğu tüm merkez bankaları çok geç de olsa, altın rezervlerini arttırarak, yapılan blöflere rest çekti. 

Özetle “zor oyunu bozar” derler yaa.  

İşte aynen öyle oldu. Adamlar artık çıldırıyor. 

Aslında Dünya sermayesinin merkezi Londra özetle şer şebekesinin başıdır. Yani Osmanlı’nın dağılmasında en büyük role sahip devletin başkentidir.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, göreve geldikten hemen sonra Londra da ki küresel bariyeri (softpower) diyebileceğimiz bir strateji ile yıktı. Bu yıkıntı öyle bir yıkıntı oldu ki, bu yıkıntıdan sonra hep Türkiye hedef alındı ve Türkiye’yi hedef alan sistematik saldırıların arkasında hep onlar çıktı. 

Evet, birileri döviz ve kur üzerinden ülkemizi terbiye etmeye çalışırken, komşu Yunanistan Libya ile yapılan Deniz mutabakatını hazmedemeyerek kudurmuş köpekler gibi saldırmaya başladı. 

Yunanlılar önce Fransızlarla, sonra üstü kapalı İngilizlerle ve kendi çapında ki Mısır’ın devrik cuntacı lideri SİSİ ile dirsek temasında bulunarak, Türkiye ye karşı cephe açmaya çalıştı.  

Dik duran Türkiye’nin Doğu Akdeniz'de Navtex ilan ederek Oruç Reis Gemisi'ni bölgeye göndermesi Yunanistan'ı panikletti. Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, güvenlik konseyini toplantıya çağırırken, Atina yönetimi Türkiye'ye karşı Navtex duyurusu yaptı. 

Evet, sınırlarımız ve denizlerimiz cayın cayır kaynıyor. Yedi düvele karşı savaş halindeyiz. Lakin çok dikkatli olmak zorundayız.  

Bu Saldırıların arka cephesinde tamamen Cumhurbaşkanı Erdoğan rahatsızlığı var. Erdoğan nın zekası ile baş edemeyenler opsiyon fişlerini önümüze koymaya başladılar. 

Ama Cumhurbaşkanımız devlet başkanımız Recep Tayyip Erdoğan bunlara asla pirim vermeyecek milletiyle mücadele edecek. 

Selam Dua ve bilgi ile kalın. 

 

Yazarın Diğer Yazıları