Erol KARA

Bizim Mahallenin Gürbüz Çocukları Tehlikenin Farkında Değil

Erol KARA

Türkiye yaptığı operasyonlarla sanırım Fincancı katırlarını ürküttü. Katil ABD’nin eli kanlı başkanı terörist Joe Biden, Pentagon aklıyla hareket edip Türkiye’ye karşı sinsi savaş oyunlarını devreye soktu. 

Joe Biden gelir gelmez Yunanistan’da 6,  Suriye ile Türkiye sınırındaki Cizre’nin tam karşısında bulunan Ayn Divar’da bir üs kurarak adeta hilal şeklinde ülkemizi sarmaya çalışıyor. 

15 Temmuz da başaramayan ABD’nin bu kez kurduğu üslerle verdiği mesajları Türkiye iyi analiz ederken milletin de uyanmasına vesile oluyor. 

Yazmanın bir sanatı vardır. Benim bazı şeyleri öfkeli konuşmamam ve yazmamam gerekiyor lakin, konu Devlet, Millet ve toprak olunca dilim de kalemim de durmuyor. 

Eli kanlı katil ABD ve işbirlikçisi İsrail, PKK derin gerçeğinin tam ortasında yıllardır ülkemize karşı yoğun bir mesai harcarken, bu kez yeni başkan Joe Biden Demokrasi sopasını ülkemize sallamaya başladı. 

Bizim mahallenin gürbüz çocukları da Joe Biden’ı kurtarıcı olarak beklerken Ak Parti’den kurtulmanın tek çaresinin sandık değil Joe Biden olduğunu sanıyor. 

Bakınız; PKK’nın ve FETÖ’nün doğuşunda birçok kişinin partinin, STK’nın, derneğin, bürokratın, siyasetçinin, sermaye gurubunun parmak izi var. 
 
15 Temmuz darbe ve işgal girişiminin medya, siyasi parti, iş dünyası ayağını görmezden geliyorsak,  PKK gerçeğinde de görmediğimiz bazı boyutlar var.
  
Yani bataklığı kurutmadan sivrisineklerden kurtulamayız.  

Evet; yıllar önce Fetullah Gülen cemaatinin darbe ve işgal girişiminde bulunacağını büyük bir güç kazandıklarını yazıp konuştuğumda beni susturmaya çalışanlar bugün haklılığımı söylerken, en büyük tehlikenin bu kez Yunanistan ile başlayıp Güney sınırımızdan ülkemize işgal için planlar yapıldığını yineliyorum.  

Tarih şahit olsun… İnsanlık şahit olsun bu kez en büyük tehlike ABD, İngiltere, Fransa ve İsrail’i arkasın alan Yunanistan.
  
Katil ABD ve İsrail’in elinde yalnızca Yunanistan ve Suriye projesi kaldı. Çünkü ellerindeki bütün planlar tutmadı. Aziz Millet bu oyunların hepsini bozdu.  

Katil ABD Adalar Suriye ve PKK ile Türkiye’yi çevirmeye çalışırken, Adana’da bulunan İncirlik Hava Üssü’nün yakın tarihte boşaltılarak Girit de ki adaya taşımasını planlıyor. 

Bakınız; Türkiye üzerinde Hibrit savaşları devam ederken,  Girit denen ada tam 265 Km büyüklüğünde ve Girit adasında tam 5 Havaalanı var. Bu havaalanlarını ABD ve İsrail rahatlıkla kullanıyor. 

Bu demek ki, katil Joe Biden’ın Yunanistan ile birlikte Türkiye’yi işgal planları söz konusu. Girit adası ile birlikte o bölgede bulunan 6 ada büyük bir risk oluşturuyor. 

Evet durum bu kadar ciddiyken ana muhalefet Joe Biden’ın arkasına sığınarak “İstişafi gerginliği” daha da çok artırıyor. 

Bakınız; Allah CC. Türk milletini asker yaratmıştır. Türkiye savaştan kaçmaz ve Türkiye eski Türkiye değil.  

Bunu küresel ve egemen güçlerin hepsi çok iyi biliyor. 10 Milyonluk Yunanistan bizim için çerez lakin, Türk ve Yunan halklarının bu anlaşmazlığa anlam veremediğini de hatırlatmak isterim. 

Türkiye kendisine kafa tutan ayak takımını çok iyi tanıyor. Onun için retorik siyaseti bırakıp dış siyasete dönerek asıl tehlikenin bertarafı için aynı masada oturup gerginliğin artmaması için çaba gösterilmelidir. 

Ezcümle: zaman HDP, Kürtçülük, Atatürkçülük, Millet ittifakı, Kemal Kılıçdaroğlu’nu konuşma zamanı değil. Zaman ABD’nin oyununu, İsrail’in oyununu tıpkı 15 Temmuz’da bozduğumuz gibi bozma zamanıdır. 

Selam Dua ve bilgi ile kalın. 

Yorumlar 1
Alper Kadir 02 Mart 2021 22:06

Sayın Erol Kara gayet yerinde tespitler. Millet olarak uyanikligimiz had safhada olmalı. Paylaşmaya, yazmaya devam kardeşim

Yazarın Diğer Yazıları