Erol KARA

TSK'NIN KURMAY ZEKASI ABD VE PKK'YA YETER

Erol KARA

Çadırlarda kurulup saraylarda yıkılan Osmanlı hep komşularının ihanetine uğradı. 21. yüzyılda ise namuslu olmanın faturasını ödüyor.  

 

Bizler, değerlerimizi merkeze almazsak, azıcık kalan coğrafyamızı kayıp eder köle olmaya mecbur kalırız.

 

Kendi Coğrafyasında yıllardır PKK ile mücadele eden Türkiye, 2020’nin Haziran ayında Pençe- Kaplan harekâtıyla PKK’ya alanı dar etmeye çalışırken, Türkiye’nin aslında PKK gibi bir düşmanının olmadığını ABD gibi bir düşmanı, İran gibi düşmanın var olduğunu bir kez daha anladık.

 

Fay hattı kırıklarla dolu olan PKK’nın arkasında ABD var.

Çünkü seküler bir örgüt

 

Evet ; Türkiye adaletin barışın temsilcisi olarak tarih sahnesinde yer almak istiyorsa, göz pınarlarının kuru kalmasını istiyorsa; Pençe kaplanı gibi birçok başarılı operasyona imza atması gerekir.

 

Çünkü, bu coğrafya da dilimizi dinimizi kazanmamız çok zor oldu.

Bakınız Türkiye yıllardır PKK ile mücadele ederken sınır komşumuz İran’ın iki yüzlü politikalarıyla PKK ile mücadelede hep engellendik hep ihanete uğradık.

 

İran’ın PJAK ile kardeşliği Türkiye’nin PKK operasyonunu zora sokarken İran’ın tarihsel Türk düşmanlığına karşılık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ambargosunu delerek İran’a yardım etmesine karşılık bu ülkenin ihaneti asla unutulmayacaktır.

 

Dostlarına verdiği bütün sözleri tutan Türkiye’nin öte taraftan en büyük kaybı muhalefetin ESED ve SİSİ sevdalısı olmasıdır. Her fırsatta Irak’ın toprak bütünlüğünü savunan Türkiye Pençe-Kaplan operasyonu ile PKK’ya alanı dar etmenin mücadelesini veriyor.

 

Katil ABD’nin PKK sevdası Corona döneminde de devam ederken artık tek bir Avrupa, tek bir ABD’nin olmadığını yeni bir dünyanın kurulduğuna şahitlik ettik. Dünya COVİD-19 ile mücadele ederken değişen dünyaya uymayanın pasifize olacağına şahitlik ettik..

 

Kahraman Mehmetçiğimizin Irak topraklarında yaptığı operasyon kelime anlamı ile “tam bir destan” olarak tarihe not olarak düşerken, Irak Bölgesel yönetimi Barzani’nin iki yüzlü aşağılık tavırları yine ortaya çıktı.

 

Türkiye ile tam kırılma noktası yaşadığı dönemlerde “Aman” dileyen MOSAD elemanı Molla Mustafa’nın oğlu Mesut Barzani PKK’ya Sincar da alan açarak oradan da ROJAVA’ya geçmesine imkan sağlayarak Türk Silahlı kuvvetlerinin işini zora sokuyor.

 

Barzani gibi soytarı, İran gibi kalleş, ABD gibi eli kanlı devletlerin PKK’ya destek vermesi ile Türk’ün yılmayacağını Silahlı kuvvetlerin Kurmay zekası’nın her şeyin üstesinden geleceğine binlerce kez şahit olduk.

 

Ezcümle ; PKK ve onun ağababaları ne yaparsa yapsın, Türk Silahlı Kuvvetlerinin kurmay zekası çok eskidir. 2500 yıllık müktesebatı olan bir ülke ile baş edilemeyeceğini PKK ve onun ağababaları çok iyi biliyor.

Sadece baş harfleriyle büyük bir ülke olmadığımızı çok iyi biliyor ve kuduruyorlar.

 

Türkiye verdiği sözü tutup namuslu yaşarken, muhakeme yeteneğini kayıp etmiş katil ABD ve nemrudun ateşine odun taşıyan küffarlar kendi kanlarında boğulacağı gün yakındır.

 

Selam Dua ve Bilgi ile kalın.

Yazarın Diğer Yazıları