Erol KARA

KOMŞUDA FETÖ OPERASYONU

Erol KARA

FETÖ unsurları, devlet ve siyaset katında hala itibarlı.

Sisteme saldıran küresel aktörlerin sözcüleri gibi olmayalım diye yazacaklarımızı hep geriye attık.

Hakk’ın hatırı halkın hatırından her zaman âlidir! Desinler diye sabırla bekledik.

Lakin artık tuz koktu ve eleştirinin dozunu artırma vakti geldi.

Unutulmamalı ki, sadece Peygamberler mahzundur eleştirilmez, geride kim olursa olsun eleştirilir ve eleştiririm.

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, FETÖ/PDY ile mücadelede Türkiye’nin geldiği noktaya ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Metiner, “Pensilvanya’daki İblis’in geçmişteki gözdeleri bugün yeniden gözde muamelesi görüyor. Kripto FETÖ unsurlarının hala kritik görevlere getiriliyor olması bizi derinden üzüyor.” dedi.

Metiner, “Devlet kurumlarında, yani bürokraside gerekli temizliğin yapıldığını zannetmiyorum. Çünkü siyasetin kılcal damarlarında hala etkililer.

15 Temmuz’dan sonra FETÖ gerçekliğini anladığını söyleyenleri çabucak affeden, en fenası ya onları yerlerinde tutan ya da daha iyi yerlere taşıyan bir yanlışlığın içine düştük.” dedi.

 

Geçmişte FETÖ’nün medyada sözcüsü olanlardan mahremine girecek kadar gözdesi olan iş adamlarına varıncaya kadar bir dizi insanın hiçbir şey olmamış gibi affedildiklerini hatırlatan Mehmet Metiner,

 “FETÖ unsurları, devlet katında hala itibarlı. Siyaset kurumu nezdinde de maalesef itibarlılar.” dedi.

 

Özetle Metiner, “dava hassasiyeti olmayanlar iki şeyi yapıyor, Ömer’leri uzaklaştırıyorlar. Kripto unsurları yerleştiriyorlar.” Demeye çalışıyor.

Metiner’e katılmamak mümkün değil KHK dan dönen memurlar daha iyi yerlere geliyor ve halkın bildiği tipler maalesef yerlerinde tutuluyor.

Bakınız; Komşu Malatya da bir Gazeteci arkadaşımdan aldığım bilgiye göre Malatya Emniyet müdürü Ercan Dağdeviren FETÖ ye göz kırpıp ihraç edilip tekrar geri dönenleri veya kiroptoluları af etmeyerek layık olduğu görevlere verdiğini söylüyor.

Yani işte bu…

Bu olmalı, Analar ne delikanlılar doğurmuş bakın izleyin.

Elazığ ‘da ise tam tersi.

Aylarca yıllarca içeride yatmış çıkmış memurlar maalesef geri dönerek, hem içeride yattığı dönemlerin parasını bol miktarda alıyor, hem de eskisinden daha iyi görevlere getiriliyor.

Bu nasıl bir anlayış kimse anlam veremiyor.

Malatya Emniyet müdürü gibi “Bu iklimden cesaret alıp yeniden örgütlenmeye çalışanlara fırsat vermeyip layık olduğu yerlere göndereceksin.”

Mücadele bu işte.

Analar ne delikanlılar doğurmuş bakın görün. Yürek mangal olunca dava ve sevda olunca etrafında tilkiler dolaşamazmış meğer.

Uzun yıllar Elazığ da da görev yapan Malatya Emniyet müdürü Ercan Dağdeviren i bu cesur davranışından dolayı kutluyorum. Elazığ da görev yaptığı yıllarda bile arkadaşları ile beraber tarih yazmıştı.

Kriptoları uzaklaştırıp yanına Ömerleri alan Devleti Milleti kucaklayan Ercan Dağdeviren’e selam olsun.

Pervasızca  zalimleşen ve kendilerini güç yetmez vehm zannedenlere de kapak olsun.

Elazığ ‘a yeni atanan vali Erkaya Yırık ‘a da önerimiz;

FETÖ ile mücadelede geciken çözüm, çözüm olmaz. Yarın çok geç olabilir. Ne yapılacaksa, yapılsın. Şimdiye kadar kimse elini taşın altına bırakmadı. Özellikle Emniyet teşkilatı veya diğer kurumlarda ki kriptolar ellerini ovuşturmadan zalimlerin kapı aralanmasını izin vermeyin.

Selam dua ve bilgi ile kalın.

 

Yazarın Diğer Yazıları