Terörü Anneler Bitirecek

Çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il binası önünde 698 gündür evlatları için nöbette olan 3 aile daha evladına kavuşmuş.

Terörü Anneler Bitirecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu buluşma ile birlikte evlat nöbeti tutan 31 aile çocuğuna kavuşmuş oldu. Ailelerin direnişi zafere ulaşmaya devam ederken, terör örgütün pençesinden kurtularak ikna yolu ile teslim olan 3 kişinin ailesi ile buluşması duygusal anlara neden olmuş. İlimiz CHP Milletvekili Gürsel Erol’un da bu mutlu ana şahitlik ettiği buluşma sahnesinin, evlatlarını bekleyen diğer annelerin de yaşamasını temenni ediyoruz.

Terör örgütünden kaçarak güvenlik kuvvetlerine teslim olan Mustafa Biçer, Ensari Karaşan ve Alev Turan, Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki tarihi mekânda aileleriyle buluşmuş.
Annelerin direnişi sayesinde terör örgütü PKK, artık iyice köşeye sıkıştı. Kandırıp dağa kaçırdığı çocukların aileleri artık susmuyor ve PKK’ya kafa tutuyor. 

Yıllardır ülkemizin başına bela olan terörün artık sonu gelmeye başladı. Diyarbakır HDP İl Binası önünde nöbet tutan ve terör örgütü tarafından tehdit edilmelerine rağmen onurlu bir duruş sergileyen aileleri bizler de tebrik ediyoruz. 

Terör örgütünün artık sığınacak bir yeri ve tutunacak bir dalı kalmadı. Artık kandırılan insanların aileleri korkmadan ve çekinmeden hesap soruyor. Yıllardır masum insanların kanını döken bu terör örgütünün sonu geldi.