Değişim Başlıyor mu?

İlimizde son yıllarda en çok eleştiri alan ve başarısız bir tablo ortaya koyan bazı bürokratlarda değişimin başlayacağı iddia ediliyor.

Değişim Başlıyor mu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birçoğu uzun süreden beri görevde olan ancak yapamadıkları ya da yanlış yaptıkları icraatlar nedeniyle siyaset kurumu ve milletvekillerinin yıpranmalarına sebep olan il müdürlüklerindeki  değişim Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile başlayacağı iddia ediliyor.

Önce TKDK İl Koordinatörlüğü, altı yıldan beri de Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevini yürüten Turan Karahan’ın Ankara’ya  tayin edileceği ve yerine yeni bir atama yapılacağı ifade ediliyor.

Görevde olduğu süreçte ciddi çalışmalar yapamadığı ve şehrin tarımında gözle görülür bir iyileşme sağlamadığı iddiaları nedeniyle uzun süreden beri görevden alınması gündemde olan Karahan’ın yerine ise yardımcılarından birinin atanması, bu bürokratında  siyasilerden gerekli referansı aldığı ifade ediliyor.

Ancak düşünülen bu atamanın şehrimiz tarımı için olumsuz döneminin yaşanmasına sebep olacağı, siyasilerin bu kararı verirken kendisine yakın olması ve her talimatını sorgusuz sualsiz yerine getirme kriterlerini düşünme yerine şehrin kaybettiği yılları geri getirecek ufuk ve vizyonda bir ismin atanmasının daha doğru olacağı ifade ediliyor.

 DSİ önünde yapılan güzel uygulamada olduğu gibi Zübeyde Hanım Caddesinin iki tarafını yeşil kuşak olarak halka ve şehre açmak ayrıca vatandaşın hizmetine sunmak yerine, Tarım İl Müdürlüğü binasını Zübeyde Hanım Caddesine yapmayı teklif edecek ufuksuz  ve öngörüsüz bir zihniyetin ayrıca da buna destek olan  TURANLARIN  dinlenme zamanı geldi ve çoktan geçti bile.

Ayrıca, Elazığ’da bazı kurumlar da değişimin ilerleyen zamanlarda devam edeceği iddia ediliyor.