Son Hafta Son Atışlar

Sandığın seçmen önüne konulmasına bir hafta kaldı. 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimler öncesi adayla son hamlelerini ve ataklarını yapıyorlar.

Son Hafta Son Atışlar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şimdiye kadar her adayın kendi programı ve gündemiyle süregelen kampanya, son haftada karşılıklı iddia ve ithamlara dönüşme istidadı gösteriyor.

Son hafta partilerin ve adayları daha somut şeyler söyleyerek kararsız seçmenleri etkilemeye çalışacağı bir süreç yaşayacağız. Bu gün itibarıyla önemli oranda kararsız olduğu gibi geçmişten bu güne oy verdiği  partiye tepkisinden dolayı sandığa gitmeyecek bir kesim de var.

Bunlara ilaven geçmişte oy verdiği partinin tam zıddı bir zihniyete sahip partiye oy vererek tepkisini bu şekilde göstermek isteyen seçmenler de var.

Kendi partisinde sabitkadem kalan seçmenlerin tercihlerinin partileri seçimi kazanmaya götürebileceğini  dile getirenler yanında, yarışı ikincilik ve üçüncülük konusunda yaşanacağını   ifade edenler de var.

Kısaca sıkı bir propaganda yarışının yaşanacağı bir haftaya giriyoruz. Halkı kim ikna eder, kim iddialarıyla kalır onu da önümüzdeki günlerde göreceğiz.