SİZİ GİDİ 'LGBT'CİLER

SİZİ GİDİ 'LGBT'CİLER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gün geçmiyor ki muhalefet, şartlı ve klasik muhalifliğine yeni bir darbe vurmamış olsun. Zaten mantıklı bir muhalefet olsalardı çoktan iktidarda olurlardı ya neyse konuya geçelim.

Muhalefet partisi olmak demek kendi toplumunun, kendi kültürünün değerlerine karşıt fikirler ve projeler geliştirmek demek değil ki!..  

Ama yok. Anlamak için izan, irfan, ilim, halkın değerlerini, halkın psikolojisini ve sosyolojini bilmek ve bunu iyi tahlil etmek gerek.

Hükümete kırılmışların sandığa gitmemeleri acaba daha nelere sahne olacak!.. Bu isin vebali yalnızca kendi özüne yabancı olduğunu her adımı, söylemi ve tavrıyla  ispatlayan muhalefet partisi olan CHP, tahemmül sınırlarını aşmış ve  artık sınırları zorlamaya başlamış görünüyor..

Dünyanın yeni zehirlerinden olan LGBT'ye  CHP'den resmen açık çek çıktı!  Geçtiğimiz hafta "Transları Anma Günü" kapsamında  CHP  Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı bizatihi  yayınladığı raporla vermiş̧ oldu çeki.

Yayınlanan raporda, eşcinsellerin ameliyat paraları devlet tarafından karşılanması talebi yer alıyor. Beden uyum sürecine erişimleri kolaylaştırılıp hormon ilaçları ve ameliyatları SGK kapsamında karşılanmasını istiyor 'LGBT'ciler!..

Aslında LGBT (Lezbiyen, gey, biseksüel ve transseksüel) kavramıyla ifade edilen eşcinsellik; “insan doğasına ve hayatın olağan akışına aykırı, biyolojik veya psikolojik rahatsızlıklardan kaynaklanan ve fakat tedavisi de mümkün olan sapkın bir cinsel yönelimdir.

Toplumda normalleştirilmeye ve devlet nezdinde de kabul ettirilmeye çalışılan LGBT şeklinde bir kimlik; ne alt, ne üst ve ne de normal kimlik olarak kabul edilemez. Ç̧ünkü olayın özü cinsel sapkınlıktır ve toplumsal kaosları, telafisi olmayan zararları beraberinde getirir böylesi bir durum.

Toplumun hatta insan neslinin sağlıklı bir şekilde devam etmesini engellemek olur böylesi bir hata!

Eşcinselliği tercih etmek,  insan hakkı değildir ve hiçbir zaman kabul edilemez. Uluslararası ve ulusal kampanyalarla “cinsel tercih hakkı” şeklinde, insan haklarına ilişkin uluslararası metinlerde yer almayan bir hak uydurulmaya çalışılıyor yıllardır. Ancak sapkın ve toplum için zararlı bir cinsel yönelimi tercih hakkı şeklinde bir hak olamaz. Devletlerin , toplulukların iflasına, insanlığın sonuna sebep verecek bir durum kimsenin hakkı olamaz!

Önce bir yavaşlayın sonra da LGBT'li bireylerin tedavi ve rehabilite olmalarına hak isteyin! Bireylere LGBT yolunu açmak için toplumu zehirlemeye yönelik haklar değil!

CHP’nin de ülkede daha ciddi sorunlar varken marjinal konulara çözüm araması kılıfı altında sapkınlığı meralaştırma çabalarını bırakıp ekonomiyi düze çıkarma formülleri ile gündeme gelmesinin zamanı geldi diye düşünüyoruz. Ama durumdan ve tablodan da anlaşıldığı, sapkın görüşleri meşrulaştırma, Türk ordusunun satıldığını ifade etme, iktidara destek veren öğretmen ve esnafa hakaretleri de gösteriyor ki CHP iktidara gelmekten ciddi ciddi korkuyor ve bunun için her gün yeni absürtlüklere imza atıyor.

Tabi muhalefetin dayanılmaz rahatlığı ve konforu varken, bir ülkeyi ve sorunlarını omuzlamak kolay değil. Bu kadrolar CHP’de var mı o da çok belli değil..