Serdar Gürler'in yeni takımı belli oldu

Göztepe ile yollarını ayıran Serdar Gürler, bir başka Süper Lig ekibine imza attı

Serdar Gürler'in yeni takımı belli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Türkiye kariyerine Elazığspor ile giriş yapan ve takımın 1. Lig’e düşmesiyle Trabzonspor’a ciddi bir bonservis bedeliyle satılan Serdar Gürler, Süper Lig’de top koşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Göztepe’de başarılı bir sezon geçiren tecrübeli oyuncu, sözleşmesini feshettikten sonra Fraport TAV Antalyaspor ile el sıkıştı

Akdeniz kulübünden yapılan açıklamada, “Kulübümüz Serdar Gürler ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Futbolcumuza hoş geldin der, kırmızı-beyaz forma altında başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Bu sezon Göztepe forması ile 26 Süper Lig 2 Türkiye Kupası olmak üzere toplam 28 maça çıkan ve 7 gol kaydedip 6 asist yapan Serdar Gürler, ligin 30. haftasında oynanan Fenerbahçe – Göztepe mücadelesinde çapraz bağlarının kopması sonucu sakatlanmıştı. Oyuncunun yaklaşık 6 ay daha sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Kariyerine Fransa’nın Sochaux takımında başlayan Serdar Gürler; Elazığspor, Trabzonspor, Erciyesspor, Gençlerbirliği, Osmanlıspor, Huesca ve Göztepe’de oynadı.