ONAYLANAN PROJENİN SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

IPARD 2 Programının 2. Çağrı dönemi kapsamında TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğü'ne proje başvurusunda bulunan Kardeşler Gıda Pazarlama İnşaat Hayvancılık Temizlik İthalat İhracat Sanayi Tic. Ltd. Şirketinin onaylanan projesinin sözleşmesi imzalandı.

ONAYLANAN PROJENİN SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurum binasında yapılan sözleşme imza törenine TKDK İl Koordinatör Vekili İbrahim Sertaç Yılmaz, şirket ortaklarından Zülküf Bura ve proje birimi uzmanları katıldı.

İmzalanan her sözleşmenin kendilerini heyecanlandırdığını belirten Koordinatör Vekili Yılmaz, “IPARD programı kapsamında projesi kabul edilen yatırımcılarımızla yaptığımız sözleşmelere bugün bir yenisi daha eklendi.  Biz kurum çalışanları olarak yaptığımız çalışmaların sonucunda şehrimize bu denli önemli yatırımlar kazandırılmasından dolayı son derece mutluyuz. Kırmızı Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması kapsamında sözleşme imzaladığımız yaklaşık 3.5 Milyon liralık yatırımın yüzde 50’si hibe olarak verilecek. Bu da 1.5 Milyon liraya denk geliyor. Bu gerçekten önemli bir rakam. Ben Zülküf Bura beyi ve ortaklarını böyle bir yatırımı ilimize kazandırdıkları için tebrik ediyorum. Konuşmamın başında da belirttiğim gibi her yeni yatırım bizim heyecanımızı ve şevkimizi arttırıyor. Önümüzdeki süreçte yeni sözleşmelere imza atarak yeni yatırımların şehrimize kazandırılmasına kurum olarak katkı sunmayı sürdüreceğiz. Ben şimdiden bu yatırımın hayırlı olmasını temenni ediyor, 6 aylık bir sürede tamamlanacak yatırımın ilimiz hayvancılığına önemli katkılar sunacağına inandığımı belirtmek istiyorum” dedi.

Kardeşler Gıda Pazarlama İnşaat Hayvancılık Temizlik İthalat İhracat Sanayi Tic. Ltd. Şti. ortaklarından Zülküf Bura da TKDK’dan aldıkları hibe desteğiyle Hayvan Ürünleri Organize Sanayi Bölgesinde yapacakları tesisin sektörde önemli bir açığı kapatacağına inandığını belirterek, kurum personeline özverili çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti. (Bülten Haber)