Kılıçdaroğlu Umut Olamıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2023 seçimlerine esnaf ziyareti yaparak hazırlanıyor.

Kılıçdaroğlu Umut Olamıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

23 yıldır unlu mamuller işiyle uğraşan ve 13 yıldır da kendi iş yerini çalıştıran Sakine Kart isimli esnafı da ziyaret eden Kılıçdaroğlu, "Sıkıntıları biliyoruz, çözecek olan bizleriz, beraber çözeceğiz. Umutsuz olmayın. 6 ayda millet rahat nefes alır. Önyargıyla ülkeyi yönetemezsiniz. Moralinizi bozmayın" dedi.

Kılıçdaroğlu’yla karşılıklı diyalog şeklinde konuşan esnaf Sakine Kart ise şunları söyledi: “Vaziyet ortada anlatmaya gerek yok. Çözüm önemli. Çözülecek gibi de görülmüyor. Gelen ne kadar çözebilir bunu bilmiyorum, bu durum nereye kadar gidecek onu da bilmiyoruz. Temenni değil. İstediğiniz kadar temennide bulunun yok yani çok zor. O yüzden çözüm istiyoruz.”
Sakine Ablamız Kılıçdaroğlu’nun yüzüne çok net ve yalın bir gerçeği söylemiş ve demiş ki, “Sizlerde bu sorunu çözebilecek bir yetenek ve kadro göremiyoruz. Biz çözeriz demekle olmaz, bize somut formüllerle gelin”

2023 seçimlerine de muhalefet bu dezavantajla girerken iktidar da halkın “Çözerse yine bunlar çözer” avantajıyla girecek. Halk iktidarın bazı konularda başarısızlığını kabul ederken, bu sorunların çözüm noktası olarak CHP’yi asla görmüyor ve hatta bunu aklından bile geçirmiyor.

Anlaşılan o ki muhalefetin halka umut olma gibi bir konumu ve avantajı hala yok ve olacak gibi de gözükmüyor.