Dolu Dolu Ramazan

İlimizin öteden beri en büyük eksiği olan ve bu sebeple başta kitap fuarı olmak üzere büyük çadırlarda icra edilen kültürel etkinlikler, bu yıldan itibaren Elazığ Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezinde yapılacak.

Dolu Dolu Ramazan

Kapılarını Cumartesi günü halka açacak olan Fuar Merkezi,  ramazan gecelerinin vazgeçilmezi olacağını Elazığ Belediyesi tarafından açıklanan programlarla şimdiden ilan etti.

Elazığ Belediyesi, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde ülkemizin saygın sanatçı, bilim insanı,  yazar, tiyatrocu ve çocuklara yönelik etkinliklerle dev isimleri buluşturan bir etkinlik planlamış.

Kimler yok ki listede..

Uğur Işılak, Esat Kabaklı, Orhan Hakalmaz, İbrahim Sadri, Abdurrahman Önül, Cengiz Özkan, Sufi Mehter, Mustafa Cihat, Muhsin Kara, Murat Belet, Resul Aydemir, Eşref Ziya Terzi, Mesut Kurtis, Hasan Dursun, Emrah Güneş, Harput İlahi Grubu,

Turgut Kırgıl, Grup Dergah…

Konferanslarıyla bizlerle olacak isimler ise şunlar: Hayati İnanç, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Şair-Akademisyen Prof. Dr. Nurullah Genç, İlahiyatçı-Yazar Ahmet Bulut, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Halis Aydemir.
Ve çocuklar için Rafadan Tayfa..

Bu ramazan, feyizli ve bereketli geçecek vesselam…