İYİ'nin Yeni Kadrosu

Mevlüt Or'un görevden alınıp yerine Servet Gürgözeler'in İyi Parti İl Başkanlığına atanması sonrasında devam eden uzun bekleyiş son buldu ve partinin hem il hem de merkez ilçe yönetimi açıklandı.

İYİ'nin Yeni Kadrosu

Listeye genel olarak bakıldığında geçmişte MHP’lilikleri ile maruf birçok ismin ezici üstünlüğü yanında Ak parti CHP ve diğer siyasi partilileri de listede gördük.

Yeni kurulan ve hızla büyüyen İyi Parti’nin yönetiminde; doğal zemin ve taban olarak MHP’lilerin olması kadar, farklı siyasi çizgilerden de isimlerin yer alması da doğal.

Listeye biraz dikkatli bakıldığında emeklilerin çoğunlukta olduğu görülüyor. Ülkede başbakanlığa talip ve millet ittifakında önemli bir kilit rol üstlenen İyi Parti il yönetiminde çok sayıda emeklinin yer alması, gelecek Türkiye tasavvuru ve hayalinin heyecanını yaşamak yerine, sorun ve arıza çıkarmayacak bir liste oluşturmakla izah edilebilir mi bilinmez ama partinin bir emekli kulübü olduğu gibi bir kanaatin oluşmasını sağladı şehirde.

Emeklilerimiz, uzun süren emeklerin ardından edindikleri birçok tecrübe ile hayatlarının ikinci baharlarını yaşama dönemine giriyorlar. Her birinin bu ülkeye çok hizmeti ve katkısı var. Hepsinin başımız üstünde yeri ve değeri var.

Ancak, ülkeye dair birçok hayali, heyecanı ve enerjisi olan genç bir parti, emeklilere halka ulaşabilir mi, emekli ağabeylerin partide buluşup çay-sigara içmekten fırsat buldukça halka ve özellikle gençlere yönelebilir onların dünyasına girebilir mi bilinmez ama listenin, üst yönetime dikensiz gül bahçesi vaat ettiği konusunda tüm siyasi gözlemciler birleşiliyor.

Deneyimli siyasetçiliği yanında teşkilatçılığı ile de takdir edilen, uyumlu çalışma yöntemi ile herkesi kendi diyarında ve kabiliyet potansiyelinde değerlendirmede tecrübeli olan İyi Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler, bu ekiple başarılı olabilir mi bilmiyoruz ama sorunsuz bir başkanlık yapacağını şimdiden kendine garanti ediyoruz.

İyi Parti’nin il ve merkez ilçe yönetim kurulları hayırlı olsun.  Yapılacak görevlendirmeler ve komisyonlarla bugünden sonra daha çok sahada olacak İyi Parti, güçlü muhalefeti ile şehrimize önemli hizmetlerin gelmesine vesile, yanlışların yapılmasına da engel olan aktif bir misyon üstlenmelidir. Geçen onca fetret döneminden sonra atık bir fütuhat dönemi başlaması gibi bir hissimiz var. İnşallah yanılmayız.