İşte Bu Alkışlanır…

Elazığ'da şehitlerimiz, gazilerimiz ve onların yakınlarına vatandaş olarak gösterdiğimiz saygı, sevgi ve muhabbetle birlikte kamu kurumlarımızın da takdir ve teşekkür edilmesi gereken vefa dolu davranışlarını duymak bizleri de mutlu ediyor.

İşte Bu Alkışlanır…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal medyada gördüğümüz bir paylaşım şehir yakınları kadar bizleri de duygulandırdı ve mutlu kıldı. 

Elazığ Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alataş, Elazığ Belediyesi yetkililerine ilettiği bir talebin karşılandığını görmesi karşısında yaşadığı mutluluğu “teşekkür” başlığı ile bakın nasıl dökmüş sosyal medya paylaşımındaki satırlarına.

“Belediyemizin toplu ulaşım araçlarında şehit yakınları ile gazilerimize ait ücretsiz seyahat kartlarını otobüste okuttuğumuzda “ücretsiz” ifadesi yer alıyordu.

Elazığ Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olarak Ulaşım Hizmetleri Müdürümüz Cemil Apaydın ile Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Pirinçci’ye şehit yakınları olarak kartlarımızı okuttuğumuzda  “vatan size minnettar” ifadesini duymak istediğimizi talep etmiştim.

11 Eylül cumartesi günü otobüse binip kartımı okuttuğumda “Vatan size minnettar” kelimesini duyduğumda bir şehit babası olarak ne kadar mutlu ve onure oldum, ne kadar duygulandım tarif edemem. 

Şehit Aileleri ve Gazilerimize bu onuru yaşartan Sayın Müdürümüze, Sayın Belediye Başkan Yardımcımıza ve bizleri mutlu eden bu anlamlı uygulamanın hayata geçmesi talimatını veren Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’naElazığ Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve tüm şehit aileleri ve gazilerimiz adına teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.”

“İşte bu’” dedirtecek derecede güzel, anlamlı ve  vefa kokan bir davranış ve uygulama.

Şehit yakınlarımız artık daha bir gururla okutacak kartlarını ve otobüste yankılanacak olan “vatan size minnettar” sözü ile o an otobüste bulunan herkes bu toprakların vatan olmasında canlarını feda eden şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnetle anacak. Ve o kartı okutan  şehit yakımız, o seferin şeref konuğu ve onur misafiri olacak.
Bu ince davranış ve duyarlıklarında dolayı bizler de Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne, Başkan yardımcısına ve Başkan Şerifoğulları’na teşekkür ediyoruz.