Fırat Üniversitesi'nden iyi prova!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de sezona iddialı hazırlanan MH Fırat Üniversitesi, hazırlık maçında karşılaştığı Arguvan Belediyespor'u 2-1 mağlup etti

Fırat Üniversitesi'nden iyi prova!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
17 Nisan’da başlayacak olan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam eden temsilcimiz MH Fırat Üniversitesi, hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig ekibi Arguvan Belediyespor’u konuk etti. 9 Mart Salı günü saat 14.00’te Fırat Üniversitesi Sentetik Saha’da oynanan maç orta alan mücadelesi şeklinde başladı. İlk yarım saatlik dilimin ardından baskısını arttıran temsilcimiz 38. Dakikada Zindan, 42. Dakikada Ertan’ın attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Konuk takım 55. Dakikda farkı 1’e indirse de müsabakada başka gol olmadı ve karşılaşmayı Fırat Üniversitesi 2-1’lik skorla kazandı. İki takım gelecek hafta Malatya’da bir hazırlık maçı daha oynayacak.

GÜNDÜZ: “SIKI HAZIRLANIYORUZ”
Karşılaşma sonrası Hakimiyet Gazetesi’ne değerlendirmelerde bulunan Fırat Üniversitesi Teknik Sorumlusu Erhan Gündüz, “TFF’nin belirleyeceği grup ve maç takvimini bekliyoruz. Uzun süredir biz hazırlıklarımızı zaten devam ettiriyorduk. İyi bir takımımız var ve Elazığ’ı en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içindeyiz. Futbolcularımı tebrik ediyorum galibiyetten dolayı. Sezon başlayana kadar bu tarz hazırlık maçları yapmanın gayretinde olacağız. Sayın rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve yönetim kurulu başkanımız Prof. Dr. Eyyüp Yıldırım’a bizlere sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Fırat Üniversitesi'nden iyi prova!
Fırat Üniversitesi'nden iyi prova!
Fırat Üniversitesi'nden iyi prova!