ELAZIĞ'DA YAYIN YAPAN GÜNLÜK GAZETELER BAŞSAVCI PİŞKİN'İ ZİYARET ETTİ

HaberKent gazetesinden Efraim Gündem, İzzet Tumay, Hakimiyet gazetesinden Ahmet Toprak, Günışığı gazetesinden Murat Kuşçubaşı, Fırat gazetesinden Sedat Aslan ve Basın İlan Kurumu E

ELAZIĞ'DA YAYIN YAPAN GÜNLÜK GAZETELER BAŞSAVCI PİŞKİN'İ ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

HaberKent gazetesinden Efraim Gündem, İzzet Tumay, Hakimiyet gazetesinden Ahmet Toprak, Günışığı gazetesinden Murat Kuşçubaşı, Fırat gazetesinden Sedat Aslan ve Basın İlan Kurumu Elazığ İl Müdürü Murat Yürekli’yi makamında kabul eden Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin, Elazığ’da günlük olarak yayın yapan 12 gazetenin 4 gazete adı altında birleşmelerinden dolayı mutluluğunu dile getirerek, “Elazığ basınının bir güç birliği yapması, gazetelerin daha kaliteli bir şekilde okuyucuya sunulması adına yapılan bu birleşme bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir” dedi.

 “ELAZIĞ BASININI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

Ziyaretlerinden dolayı gazetecilere teşekkür eden Cumhuriyet Başsavcısı Pişkin, Elazığ basınını yakından takip ettiğini, gazetelerin birleşmesinin ardından ciddi manada bir kalitenin ortaya çıktığını belirterek, sözlerine şöyle devam etti: “Ben öncelikle bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Elazığ’da göreve başladığımız günden bu yana yerel basınımızı çok iyi takip ediyoruz. Gazetelerin 4 gazete adı altında birleşmeleri ve büyük bir güç birliği oluşturmaları memnuniyet verici bir durum. Basın gerçekten çok büyük bir güç. Toplumu aydınlatmada, bilgilendirmede önemli bir rol üstleniyor. Basının çok büyük sorumlulukları var. Bunun yanında insanlarımızın da lekelenmeme hakkı var. Bu yüzden yapılan haberler çok iyi değerlendirilerek yapılmalı diye düşünüyorum. Elazığ basını bu konuda gerçekten çok duyarlı. Bu yüzden medyadan ziyadesiyle istifade ettiğimizi düşünüyorum. Burada temennimiz daha çok olumlu haberlerin yapılması ve topluma bu olumlu haberlerin yansıtılmasıdır. Böyle bir basın bence daha değerlidir. Bu birleşmenin hayırlı olmasını diliyor, ziyaretlerinden dolayı da gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

YÜREKLİ: ADLİYELERİMİZİN KATKISI ÇOK BÜYÜK

Basın İlan Kurumu Elazığ İl Müdürü Murat Yürekli, yerel gazetelerin ilan bazında il ve ilçe adliyelerinin katkılarının büyük olduğunu, bu katkıların önümüzde ki süreçte artacağı düşüncesinde olduklarını belirterek, “Daha önceki bir görüşmemizde de sayın Başsavcımızla gazetelerin güç birliği ile ilgili bir görüşmemiz olmuştu. Yerel basın için adliyelerimizin çok büyük bir ilan katkısı var. Bu yüzde adliyelerimiz bizin için önemli bir dinamik. Ben desteklerinden dolayı şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.