MEZARLIĞA YAPILAN BÜYÜK SAYGISIZLIK!

Elazığ'ın merkezinde bulunan ve Elazığ Belediyesi'nin yasakladığı bölgeye dökülen hafriyatlar nedeni ile insanlar büyük tepki gösterdi

MEZARLIĞA YAPILAN BÜYÜK SAYGISIZLIK!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ın merkezinde bulunan ve Elazığ Belediyesi’nin yasakladığı bölgeye dökülen hafriyatlar nedeni ile insanlar büyük tepki gösterdi.

‘’GECELERİ GELİP İNŞAATIN ÇÖPLERİNİ DÖKÜYORLAR’’

Yaşanan kötü görüntü nedeni ile oldukça tepkili olan vatandaşlar, ’Elazığ Belediyesi bu alana çöp ve moloz dökümünü yasakladı. Yasağa rağmen bazı kişiler geceleri gelip bu alana inşaat atıklarını döküyor. Bizler bir kaç  defa şikayette bulunduk. Belediye yetkilileri gelerek gerekli işlemleri yaptı. Yine de bazı duyarsız kişiler bildiğini okumaya devam etti. Bizleri üzen şey çöp dökülen alanın karşısında mezarlık var. Ölülere saygı gösterilmesi lazım.’’diye ifade etti.

‘’BU SAYGISIZLIĞI YAPANLAR EN AĞIR CEZAYI ALMALIDIR’’

İnsanların değerlerine yapılan bu saygısızlığa yetkililerin en ağır cezayı vermesi gerektiğini dile getiren vatandaşlar, ’Bu mezarlıkta bizim annemiz, babamız ve akrabalarımız yatıyor. Kimsenin böyle bir saygısızlık yapmaya hakkı yoktur. Elazığ Belediyesi bu alana çöp dökülmesini yasakladı. Yasağa uymayanlar bunun bedelini ödemelidir. Yetkilileri göreve çağırıyoruz. ’dedi.