Densizliğin Daniskası

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında ilginç ifadeler kullandı.

Densizliğin Daniskası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meral Akşener, Filistin'de masum insanların üzerine bomba yağdıran İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrailli versiyonu olarak nitelendirerek şunları söyledi:
"Bir anlamda Sayın Erdoğan'ın İsrailli versiyonu olan Netanyahu, siyasi rakiplerini baltalamak ve bu şekilde koltuğunu koruyabilmek için gözünü kırpmadan sivillerin ve çocukların hayatlarına kastetmekten geri durmadı." 

Bu cümleler, kendi devletinin cumhurbaşkanını İsrail Başbakanına benzetmekten öte bir anlam ifade ediyor. Bu cümleleri sarf eden bir şahsın bu ülkede siyaset yapması ve halkın karşısına çıkması densizliğin daniskası.

İYİ Parti bazı anketlerde bir yükselme trendi göstermesinden kaynaklı şımarıklık ve saygısızlığın bu reddeye ulaşması ve çocuk katili İsrail Başbakanı ile insanlığın ve ümmetin umudu Erdoğan’ın bir tutulması, akıl tutulması değil resmen saçmalık  ve  saygısızlıktır. 

Akşener’in bu cümleleri, kendisine olan yönelimi bir bıçak gibi kesecek ve  yüzde 7’lere düşecektir.