İfşaatın Fecaat Yolculuğu

Sedat Peker tartışmasına MHP Lideri Bahçeli de dahil oldu. Parti grubunda konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, isim vermeden organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in son dönemlerde gündem olan iddialarına da değindi ve Biz mafyadan anlamayız, biz mafyayı tanımayız' ifadelerini kullandı. Dün de Cumhurbaşkanı Erdoğan Peker'e yönelik 'Terör örgütleri gibi suç çeteleri de zehirli bir yılan gibidir. Onlarla aynı çuvala girerseniz başınıza geleceklere rıza göstermiş olursunuz' demişti.

İfşaatın Fecaat Yolculuğu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sedat Peker’i ve söylediklerini öne çıkartan ve cevap verilmek zorunda bırakan;  kişi ve kurumlara yönelik iddia ve ithamları oluyor.

Bölük pörçük, bir birinden kopuk bilgi kırıntılarını zorlama yorumlar ve tevillerle bir araya getirip ülkenin iç ve dış güvenliği ile  ciddi sorumlulukları ve başarıları bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve diğer yetkililer hakkındaki sözleri, Kurtlar Vadisi bölümlerinin 45 dakikalık belgesel tadında izleniyor ve kabul edelim ki oldukça reyting alıyor.

İfşaat, itiraf ve ithamlar ne kadar devam eder ama günün sonunda bir fecaat yaşanması mukadder görünüyor. Su testisi suyolunda kırılacak o kesin de umarız buradan neşet eden cerahatler, devletin saygın kurumlarına ve gözbebeği oluşumlarına zarar vermez.