Değişim Devam Edecek

Yakın bir zaman öncesinde özellikle yeni kurulan partilerin Elazığ teşkilatlarının sıkıntılı olduğunu ve bir değişimin kaçınılmaz olduğunu yazmıştık.

Değişim Devam Edecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özellikle Gelecek ve Deva Partisi’nde sıkıntı olduğunu, İyi Parti de ise bir yarışın olabileceğini belirterek “değişime hazır olun” ifadesini kullanmıştık.

Beklenen ilk değişim Deva partisinde oldu. Genel Merkezin görevden alınma yazısının ardından Murat Dağhan, tüm yönetimi ile parti il başkanlığı ve üyeliliğinden istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu.

Aynı akıbetin beklediği partilerde bu değişim ne zaman yaşanır bilinmez ama siyasete ramazan molası veren partilerin, bayram sonrası hem teşkilat yenileme hem de olası bir erken seçim için sahada daha aktif olması bekleniyor.

Siyasi partilerin genel merkezleri, olası kırgınlık ve küskünlüklerin önüne geçmek için, ufukta seçim gözükmeyene kadar, illerde çok radikal bir değişim düşünmese de zorunlu ve kaçınılmaz durumlarda yaşanacak her bir değişimin, şehrin siyasi dengelerinde de bir farklı yansımaları olacağı kesin.