Çakma Komünistler Nerde?

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bir magazin programına telefonla bağlandı ve Filistin'e yapılan hain saldırıları kınadı. Erbil ayrıca, sosyal medyada paylaşım yapmayan ünlü isimlere gönderme yaparak şunları söyledi.

Çakma Komünistler Nerde?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 “Vicdanlara sesleniyorum: Almanya soykırım yaptığında dünya sessiz kalmadı. Ama Filistin’de 6 aylık çocuklar, kadınlar öldürülüyor. Hiçbir suçu olmayan insanlar öldürülüyor. Bütün dünya buna sessiz kalıyor. Bu din, mezhep meselesi değil insani bir mesele. Hiç paylaşmayan ünlülere; özellikle çakma komünistlere, sahte solculara sesleniyorum. Hiçbir tanesinin sesi çıkmıyor o tiyatrocuların. Rahmetli Deniz Gezmiş Filistin’e gitti üç kişiyle. Bu sakat halimle bana silah verseler bir tane İsrailli öldürsem cennetlik olurum.”

Mehmet Ali Erbil’in duyarlılığı çakma komünist ve sahte solcularda karşılık bulmaz elbette. Emperyalizme ve ABD’ye karşı gelmek, şimdilerde Biden’in  destek vereceğiz dedikleri  CHP ve HDP’ye güzellemeler yapmakla meşguller.  Yine bu çakma ve sahte kişiler , FETÖ’nün siyasi projesi olduğu iddia edilen  İyi Parti’ye destek vermekle meşguller.

Mehmet Ali Erbil’in bu duyarlılığı değil çakma komünist ve sahte solcularda, geçmişin ülkücü ablası Meral Akşener’de bile yok.  

Emperyalizm ve sömürü düzeniyle mücadele de yine onların beğenmediği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın omuzları üzerinde.