BAŞKAN KAYA'DAN DOĞU AHŞAP'A ZİYARET

Nisa Yılmaz/Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin kaya, Doğu Ahşap Mobilya Fabrikasını ziyaret etti.

BAŞKAN KAYA'DAN DOĞU AHŞAP'A ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akçakiraz beldesi sınırları içerisinde faaliyet gösteren ve ilimizin önemli Mobilya  firmalarından  Ahşap ve dekorasyon hizmeti veren Doğu Ahşap Mobilya Fabrikasını belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile ziyaret eden Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, son teknolojik makinalarla donatılmış fabrikanın şehrimiz için önemli bir kazanç olduğunu ifade etti.

Doğu Ahşap  Mobilya Fabrikası sahipleri Ahmet Toprak ve Hali İbrahim Bayrağın’da   hazır bulunduğu ziyarette fabrika hakkında bilgiler veren  Halil İbrahim Bayrak,’’70 kişilik fabrika ve montaj ekibiyle şehrimizin seçkin inşaat firmalarına ve hemşerilerimize hizmet verdiklerini ifade ederek iş hacimleri ile teknolojilerini her gün artırdıklarını.’’ifade etti.

 KAYA: “GURUR DUYDUM”

Elazığ’da  mobilya ve dekorasyon alanında önemli projelere imza atan ve yüzlerce hemşerimize istihdam imkânı sağlayan Doğu Ahşap Fabrikasını belediye meclis üyeleri ve muhtarlar  ile ziyaret ettiklerini belirten Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya  şunları ifade etti. “Beldemiz sınırları içerisinde yer alan güzide sanayi kuruluşu Doğu Ahşap Mobilya Fabrikasını ziyaret ettik. Bir kez daha gururla gördüm ki firmamız ve yetkilileri çok güzel işlere ve başarılara imza atıyorlar. Bu tesiste 70-80 insanımız çalışıyor ve şehrimiz için üretiyor. İnanıyorum ki firmamız önümüzdeki yıllarda sadece ilimize değil komşu illerimize ve ülkelere mal ve hizmet üretimini daha fazla yükseltecektir.‘’ diye ifade eti.

Başkan Kaya,’’Ülkemizin kalkınması ancak ve ancak dişlilerin dönmesi ile mümkün olacaktır. Doğu Ahşap Mobilya Fabrikası Başkanı saygıdeğer dostum Ahmet Toprak ve Halil İbrahim Bayrağa  teşekkür ediyor,başarılarının devamını diliyorum.’’dedi.