Anlamlı Ziyaret…

Elazığ'ın yıllardır en büyük sorunlarından bir tanesi olan Ulu ova ve Kuz ova sulama projesine 1 milyon TL ödenek ayrılırken, Mili Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in Elazığ'ın 1.3 Milyar TL'lik yatırım programına alındı müjdesini vermesi, ilimiz siyasilerinin eğitim konusuna gösterdiği duyarlılığı neden sulama projesine göstermiyor sorularının gündeme geldiğini gazetemiz de ifade etmiştik.

Anlamlı Ziyaret…


Elazığ’ın yıllardır en büyük sorunlarından bir tanesi olan Uluova ve Kuzova sulama projesine 1 milyon TL ödenek ayrılırken,  Mili Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Elazığ’ın 1.3 Milyar TL’lik yatırım programına alındı müjdesini vermesi, ilimiz siyasilerinin eğitim konusuna gösterdiği duyarlılığı  neden sulama projesine göstermiyor sorularının gündeme geldiğini gazetemiz de ifade etmiştik. 


Eğitim konusunda ilimize verilen müjdelerin ardından, Uluova ve Kuzova sulama projesi ile ilgili de bir müjde beklediğimizi  ifade etmiş ve ilimiz siyasilerin bu konuya daha fazla ilgi göstermesi gerektiğini ifade etmiştik. 
Gündeme getirdiğimiz  bu konudan sonra ilimiz Ak Parti Milletvekillerinin bir ziyareti gündeme geldi. Yapılan açıklamada şunlar ifade edildi; Ak Parti Milletvekili Sermin Balık, Milletvekili Ağar ve Milletvekili Demirbağ, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’yi ziyaret ettiler” 

Yapılan ziyarette mutlaka ilimizin sorunları aktarıldı ama Uluova ve Kuzova sulama projesi ile ilgili de ilimizin beklentileri bakanımıza daha etkili bir şekilde aktarıldığına inanıyoruz.  Çünkü ilimiz milletvekillerinin bu anlamlı ziyaretinde ilimiz için önemli müjdelerin çıkmasını bekliyoruz. 


Mili Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Elazığ’ın 1.3 Milyar TL’lik yatırım programına alındı müjdesini vermesinin ardından, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’ninde ilerleyen günler de Uluova ve Kuzova sulama projesi ile ilgili de bir müjde vermesini istiyoruz. 

İnşallah hislerimiz de yanılmayız ve müjdeli haberi en kısa zamanda alırız…