Yurtbaşı Ak Parti SKM Miting Havasında Açıldı

Ak Parti Yurtbaşı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı miting havasında gerçekleştirildi.

Yurtbaşı Ak Parti SKM Miting Havasında Açıldı

Ak Parti’nin 31 Mart Seçimlerden en iddialı beldelerden biri olan Yurtbaşı’nda Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve adeta miting havasında gerçekleşen açılışa Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Ak Parti Eski Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Ak Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Murat Öz, Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, Yazıkonak Ak Parti Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz katılım sağladı.

Yurtbaşı Ak Parti SKM Miting Havasında Açıldı

BALIK: “YURTBAŞI BENİM GÖZ BEBEĞİM”

SKM açılışında konuşan Sermin Balık: “Elazığ’ın beldeleri benim için çok önemli. Yurtbaşı ise benim göz bebeğimdir. Yasin Başkanımızın döneminde önemli hizmetler yapıldı. İnşallah Nihat Başkanımız da bu bayrağı daha ileri taşıyacaktır. Yurbaşı’nı artık ona emanet ediyorum” dedi.

ÖZ: “YAPILAMAZ DENİLENLERİ YAPAN PARTİDİR AK PARTİ”

Ak Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Murat Öz ise yaptığı konuşmada Ak Parti’nin bu zamana kadar ki hizmetlerini anlatarak “En son bu kadar şeyi yaptınız uzaya da çıkın dediler. Onu da yaptık, uzaya da çıktık. Babalar sözünü tutar” diyerek seçimlerde Başkan Adayı Nihat Doğan’a başarı dileklerini iletti.

Yurtbaşı Ak Parti SKM Miting Havasında Açıldı

PROF. DR. KELEŞ: “AK HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Prof. Dr. Erol Keleş ise açılış konuşmasında Ak Parti’nin sağlıktan kültüre, sanayiden tarıma birçok alanda önemli hizmetleri hayata geçirdiğini hatırlatarak gerçek belediyeciliğin Ak Parti belediyeciliği olduğunu söyledi. Keleş, Türkiye’ye gerçek belediyeciliği Erdoğan’ın öğrettiğini vurgulayarak seçimlerde başarı dileklerini iletti.

Yurtbaşı Ak Parti SKM Miting Havasında Açıldı

AÇIKKAPI: “BAYRAĞI NİHAT DOĞAN DAHA İLERİ TAŞIYACAK”

Milletvekili Açıkkapı ise Ak Parti’nin hizmetlerinden bahsederek 31 Mart seçimlerinin ardından Nihat Doğan’ın seçileceğine inandıklarını ve onun da bayrağı daha ileri taşıyacaklarına güvenlerinin tam olduğunu vurguladı.

Yurtbaşı Ak Parti SKM Miting Havasında Açıldı

YILMAZ: “HALKIMIZA HAK ETTİĞİ HİZMETİ SAĞLAMAYA ÇALIŞTIK”

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz ise beldede hayata geçirdiği hizmetleri aktararak: “Elimizden geldiği kadar beldemize hizmet etmeye çalıştık. Şimdi bayrağı daha ileriye taşıması için İnşallah bayrağı Nihat Doğan kardeşimize teslim edeceğiz. Bugüne kadar beldemize hizmet eden tüm belediye başkanlarına teşekkür ediyorum, vefat edenleri rahmetle anıyorum” şeklide konuştu.

Yurtbaşı Ak Parti SKM Miting Havasında Açıldı

DOĞAN: "YURTBAŞI EN GÜZEL HİZMETLERİ HAK EDİYOR"

Ak Parti Yurtbaşı Belediye Başkan Adayı Nihat Doğan ise konuşmasında: “Beldemiz Elazığ’ın gözbebeğidir. Yasin Başkanımız döneminde birçok hizmet beldemize kazandırıldı. İnşallah bu bayrağı devraldığımızda hizmetlerimiz, projelerimiz kesintisiz bir şekilde devam edecek. Yurtbaşılı hemşehrilerimiz hizmetlerin en güzelini hak ediyor. Bizler de bu doğrultuda hiç durmadan, yorulmadan hizmet etmeye çalışacağız. Bugün bu alanı dolduran, bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza ve yanımızda olan Milletvekillerimize, Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcımıza, tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart seçimlerinin ardından bu birlik ve beraberlikle beldemizi Türkiye Yüzyılı’na hazır hale getirmek için canla başla çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.