YRP Adayı Septioğlu 'Beyaz Bir Sayfa Açacak Ve İlimize Hizmet Edeceğiz'

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, havaalanında vatandaşlar tarafından karşılandı. 

YRP Adayı Septioğlu 'Beyaz Bir Sayfa Açacak Ve İlimize Hizmet Edeceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Havalimanında vatandaşlar tarafından karşılanan  YRP Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Bizleri bu soğuk kış gününde bağrına basan siz değerli hemşehrilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz 94 ruhu ile Elazığ’da yeniden sandıkları patlatacak ve göreve geleceğiz. Kendine çalışan değil Kentine çalışan bir Belediyecilik anlayışı ile bu aziz şehre ve insanlarına hizmet edeceğiz.” dedi.
Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan adayı Faruk Septioğlu’da yaptığı konuşmada” Bizleri burada bu soğukta bekleyip bağrınıza bastınız. Allah hepinizden razı olsun. Elazığ’a gelirken uçaktan aşağıya baktım. Her yer bembeyazdı.

YRP Adayı Septioğlu 'Beyaz Bir Sayfa Açacak Ve İlimize Hizmet Edeceğiz'

Bizde Belediyecilikte Beyaz bir sayfa açacak ve ilimize hizmet edeceğiz. Bugün burada ki bu coşku geçmişte sizlere yaptığımız hizmetlerin bir karşılığının coşkusudur. Elazığ Belediyesinin tüm sorunlarına vakıfız. Bunları giderecek çalışmaları yapacağız. İlimize ve insanlarımıza hizmette hiçbir alanda eksik kalmayacağız.94 Ruhunu canlandıracağız.

Lafla değil icraatla beledi hizmetlerini vereceğiz. Problemleri birer birer çözecek yapacağımız planlama ile problemlere çözüm getireceğiz. Ben bugün buradaki kalabalığı görünce 31 Mart’ta ülke genelinde olacağı gibi Elazığ’da da sandıkları patlatacağımızı gördüm. Allah sizlerden razı olsun. Bizi bağrınıza bastınız. 31 Mart’ta Elazığ’da Refahın ışığı yanacak.” dedi. 
Konuşmaların ardından Yeniden Refah Partisi konvoyu Havalimanından hareket ederek Elazığ’da kendilerini bekleyen vatandaşları konvoy turu atarak selamladı.