YOLLAR ''KAN'' GÖLÜ !

Ramazan Ayında   çok sayıda trafik kazaları gerçekleşti

YOLLAR ''KAN'' GÖLÜ !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan Ayında   çok sayıda trafik kazaları gerçekleşti. Meydana gelen kazaların bir çoğu aşırı hızdan ve dikkatsizlikten kaynaklandı.

ELAZIĞ’DA TRAFİK KAZALARI ARTTI

Elazığ’da Mübarek Ramazan Ayında artış gösteren trafik kazaları bir çok insanın hayatını kaybetmesine neden olurken yaralanmalara da  sebep oldu. Son 11 günde meydana gelen trafik kazalarında 12 kişi yaralanırken 2 vatandaşta hayatını kaybetti.

UZMANLAR UYARDI

Ramazan Ayında meydana gelen trafik kazaları ile ilgili görüşlerini aldığımız Uzmanlar,’’Ramazan’ın aşırı sıcaklara denk gelmesi sürücülerde yorgunluk, dikkatsizlik ve dalgınlıklara neden oluyor.Trafik kazalarında yaşanan artışın sebebi budur.Özellikle sürücülerin oruçlu iken araçlarını dikkatli kullanmaları gerekiyor.’’diye ifade etti.

İFTARA YETİŞMEK İÇİN HIZ YAPMAYIN

İftara yetişmek için bazı sürücülerin aşırı hız yaptığının da altını çizen Uzmanlar,’’Bazı sürücüler  iftara az bir zaman kala aşırı hız yapıyorlar. Ayrıca telaşlı ve heyecanlı oluyorlar. Bu nedenler de kazalara davetiye çıkarıyorlar.’’dedi.

HAKİMİYET GAZETESİ TRAFİK KAZALARINI ARAŞTIRDI

Hakimiyet  Gazetesi son 11 günde meydana gelen trafik kazalarını  araştırdı.Yaşanan kazalarının nedenleri ve bilançosunu çıkardı.

İşte son 11 günde meydana gelen trafik kazalarının bilançoşu;

KAMYON OTOMOBİLE ÇARPTI:1 ÖLÜ 1 YARALI

Kaza, merkez Cahit Dolakay bulvarı üzerinde Karşıyaka Mahdigeresi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selahattin Aytaç yönetimindeki 23 DT 339 plakalı kamyon Diyarbakır istikametinden kent merkezi istikametine seyir halindeyken,kavşaktan mahdigereye doğru giriş yapan Mehmet Hatiphocaoğlu idaresindeki kiraz yüklü 23 HV 336 plakalı otomobille çarpıştı. Meydana gelen kazada  1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

OTOMOBİL TAKLA ATTI:1 YARALI

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla attı, 1 kişi yaralandı.
Kaza, merkez Zübeyde Hanım Caddesinde meydana geldi. 

TIR, HAFİF TİCARİ ARACA ÇARPTI: 3 YARALI

Elazığ'da tır ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.
 

Kaza, Elazığ-Malatya karayolunun 25. kilometresinde Yolçatı kavşağı yakınlarında meydana geldi.
 

TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Elazığ'da bir otomobilin bariyerlere çarparak takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Kaza, Elazığ-Bingöl karayolunun 20. kilometresinde meydana geldi.

OTOMOBİLLER ÇARPIŞTI:1 YARALI

Elazığ’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza, merkez Çarşı Mahdigeresi Şair Hacı Hayri Caddesi’nde meydana geldi.

İKİ KAZA VE 3 YARALI

Elazığ'da meydana gelen iki ayrı kazada 3 kişi yaralandı. 
 

İlk kaza, Elazığ-Malatya karayolunun 20. kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Süleyman B. yönetimindeki 23 HL 590 plakalı beton mikseri, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada yaralanan araç sürücüsü ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.
 

İkinci kaza ise, merkez Cahit Dolakay Bulvarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bulvardan kent merkezi istikametine giden 34 RK 0831 plakalı otomobil ile başka bir araç Şehy Şamil Bulvarının kesiştiği kavşakta çarpıştı.