Sheron Houston gidiyor mu?

Haber: Hüseyin Kabukçu

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ İl Özel İdarespor'da, Kulüp Başkanı Sebah

Sheron Houston gidiyor mu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ İl Özel İdarespor’da, Kulüp Başkanı Sebahattin Uçar spor servisimize açıklamalarda bulundu. Geçen sezonu güzel bir şekilde tamamladıklarını aktaran Uçar, “yeni sezon için öncelikle iç transfer çalışmalarımızı yaptık. Baş antrenörümüz Berat Gök ile Genel Menajerimiz Halit Ziya Ağcabay ile yeniden anlaştık. Yeni sezonda inşdigerah ligi domine edecek bir takım oluşturacağız. Dış transferde çalışmalara başlayacağız. Ligi ilk 4’te bitirmek için elimizden geleni yapacağız. Bu sezon OGM Orman Gençlik ile Bornova Beckerspor bir üst lige yükseldiler. Ligin iddialı ekiplerinden biri olacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
Takımın Amerikalı pivotu Sheron Houston hakkında da değerlendirmelerde bulunan Elazığ İl Özel İdarespor Başkanı Sebahattin Uçar, “Sheron bildiğiniz üzere 2 sezondur takımımızda forma giyiyor. Sheron yine bizim yeni sezon için 1 numaralı tercihimiz olacak. Tabiki profesyonel hayattır. Sheron ile anlaşamaz isek B ve C planlarımız da var. Ona göre yabancı transferimizi gerçekleştiririz.”