Yıldızı Parlayan Mahalle: Doğukent

Fethi Sekin Şehir hastanesinin bölgede hizmete girmesiyle birlikte hızla yapılaşma ve nüfus artışının yaşandığı Doğukent  Mahallesi aynı zamanda şehrin yeni cazibe merkezi haline geldi.

Yıldızı Parlayan Mahalle: Doğukent
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni konut siteleri  ve yapılar yanında AVM’ler, kafe ve her sektörden  değişik markaların yeni şube ve mağaza açtığı Doğukent, kamu kurumlarının hizmetlerinden de önemli oranda faydalanmış örnek bir mahalle konumunda.

Mahalleye giriş bulvarlarıyla öne çıkan ve önemli bir  cazibe merkezi konumunda olan Doğukent, yeşil alan ve devasa parklarıyla da göz dolduruyor.

Mahallenin birçok probleminin çözümlemesinde ve örnek bir konuma gelmesinde mahalle muhtarı Muhammet Coşkun’un önemli katkıları ve gayretleri olduğunu mahalle sakinleri de dile getiriyorlar.

Muhtar Coşkun’un kamu kurumları ve özellikle Elazığ Belediyesi ile olan yakın ilişkileri, kurum yöneticileri ile sağlıklı iletişimi mahalleye hizmet olarak geri dönüyor.

Mahallede  çok sayıda camii, Kur’an kursu, taziye evi yanında yeni okul yapılmasını sağlayan, elektrik, internet, doğalgaz, su ve kanal gibi altyapı sorunlarının çözülmesine dair çalışmalar ortaya koyan, yeni bulvar, cadde ve sokakların yapılması, yeni parkların oluşturulması yanında sosyal yardımlar konusunda  önemli çalışmalar yürüten Muhtar Coşkun, yeni dönemde hizmetlerini katlayarak devam etmeyi planlıyor.

Hizmetlerin devamı için mahalle sakinlerinden destek isteyen Doğukent Mahalle Muhtarı Muhammet Coşkun, yeni dönemde yepyeni bir Doğukent için çalışacaklarını ve mahallelerinin cazibesinin daha da artacağını ifade ediyor.