Yere Girsin Cumhurbaşkanlığınız!

HDP Dilovası İlçe Başkanı Kamuran Onay, katıldığı yayında, PKK'yı terör örgütü olarak görmediklerini bir kez daha itiraf etmiş.

Yere Girsin Cumhurbaşkanlığınız!

Onay, partisinin genel fikrinin de bu olduğunu vurguladığı açıklamasında, "PKK’yı terör örgütü olarak görmüyoruz. İkna olmamışsanız da oy vermezsiniz olur biter" demiş.

HDP’nin PKK’yı terör örgütü olarak görmediğini zaten hepimiz biliyoruz. PKK’nın HDP’nin arka bahçesi olduğunu ve kararlarını birlikte aldığını da biliyoruz. Sonuçta Onay’ın açıklamalarına çok şaşırmadık… 

Lakin Millet İttifakının görünmez ortağı olan HDP’nin bu düşüncelerine 6’lı masadan bir tepki gelmemesine açıkçası hayret ediyoruz. Anladık Erdoğan gitsin, kim gelirse gelsin diyorsunuz. Ama ülkemiz de on binlerce insanımızı şehit eden bu terör örgütüne iki laf etmemeniz hiç mi zorunuza gitmiyor? 

Makam ve mevki hırsı bu kadar mı sizi teslim aldı ki, terör örgütünün siyasi ayağı olan HDP’ye tepki gösteremiyorsunuz? 

Yazık hem de çok yazık! 

İYİ Parti’nin Milliyetçi diye geçindiği, CHP’nin Atatürk’ün yolundan gittiği, Saadet Partisi’nin milli görüş çizgisinden gidiyoruz dediği bu 6’lı masanın bu duruma düşmesi vatan ve millet için değil, sadece Erdoğan’a besledikleri nefretin göstergesidir. 

Bu gerçeğe rağmen başta CHP ve İyi Parti olmak üzere, Saadet, Deva, Gelecek ve Demokrat Parti liderlerinin  Erdoğan’a olan kin ve nefreti ile Cumhurbaşkanlığı makamına  olan hevesleri, on binlerce askerimizi, sivil vatandaşımızı ve çocukları katleden, bayrağımıza ve ülke topraklarına göz diken çevrelerin ihanetini görmezden gelip hatta bunu bile bile onlarla kol kola yürümeyi gerektiriyorsa, Elazığlı gakkomun ifadesiyle “Yere girsin böylesi bir ihanetle gelen cumhurbaşkanlığı” deriz ve lanetleriz.

Amaca ulaşmak için her yol mubahtır ilkesizliği ile kirletilen siyaset ve bu denklem üzerine kurulan 2023 seçimleri, adayların değil Türkiye’nin seçimidir.