Mutlu Aile Fotoğrafı

Hafta sonu siyasilerimiz için yoğun geçti. Siyasilerimiz derken bunu sadece Ak parti için ifade ettiğimizin bilinmesini istiyoruz. Zira Ak Parti dışında sahada olan ve çalışmalar gerçekleştiren başka bir parti ve siyasi çok da göremiyoruz meydanda.

Mutlu Aile Fotoğrafı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Partili milletvekilleri değişik programlarla halkımız, muhtarlarımız, esnaflarımız ve ev ziyaretleriyle de hane halkıyla buluşuyor ve çalışmalar ortaya koyuyorlar.

Milletvekillerimiz ve Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, vakit bulduklarında da kendileri bir araya geliyor ve birlik beraberlik duyguları içeren cümleler  eşliğinde mutlu aile resmi veriyorlar.

Sürekli böyle olunması gereken normal bir hal ve durumu, olağanüstü bir olay ve gelişmeymiş gibi hemen tüm vekil ve il başkanı sosyal  medyalarında yer alsa da  bizce de görüntü ve temenniler güzeldi.

Bu resmin şehre yeni  hizmetlerin gelmesine dönüşmesi de bizlerin en önemli beklentisi.  Zira şehir siyasilerimizden birlik ve beraberlik dumanı tüten resimlerle birlikte ortak girişimlerle güzel hizmetler de bekliyor. 

Milletvekillerimizin ve il başkanı Yıldırım’ın bugünden sonraki gündemleri ovaların sulanması ile proje ihalesi yapılan Pertek Köprüsü olduğunu biliyor bu konuda kendilerine başarılar diliyoruz.