Ömer Enes YILAR

1 Uyarı 1 Teşekkür

Ömer Enes YILAR

Türk insanının devlete bağlılığı, milliyetçi hassasiyetleri, terör ve işbirlikçilerine karşı tavrı tüm dünyada iyi bilinen gerçeklerdir. Bir gerçek de Elazığlıların bu konularda neredeyse 2 kat daha hassas olmasıdır.

Bizde devlet, millet, vatan ve bayrak denilince akan sular duruyor elhamdülillah…

Ancak Elazığlıların bu hassasiyetini bilen bazı şer odakları zaman zaman bu duygularımız üzerinden tüm ülkeyi etkileyecek çeşitli provokasyonların fitilini ateşlemek istiyor. Bunu bu zamana kadar başaramadılar ve asla da başaramayacaklar.

Biz kendimizi son kale olarak adlandırıyoruz, çocuklarımızı bu duygularla yetiştiriyoruz ve mücadelemizi de buna göre veriyoruz.

Elazığ insanının sinirli yapısı, güçlü kuvvetli olma özelliklerini bir kenara bırakmadığımız gibi anlı şanlı bir devlet geleneği ve kültürüne sahip olduğunu da unutmuyoruz.

Bugün Elazığ’da siyaset dilinin biraz sertleşmesi akabinde bazı şer odaklarının yeniden avuç sıvadığını ve hangi şeytani planı kursam derdine düştüğünü net bir şekilde görebiliyoruz.

Tıpkı FETÖ’de olduğu gibi diğer terör örgütlerinin de hiç aklımızın almayacağı şekilde yuvalanıp, en hassas değerlerimiz üzerinden ortalığı karıştırma fırsatı kollayarak, yıllarca bizdenmiş gibi davranabileceğini, zamanı geldiğinde saldırmak için yılan gibi sündüğünü görebiliyoruz.

Bugün Meral Akşener ziyareti ve öncesi ile son yaşanan provokasyon durumunu önümüze koyup irdelediğimizde bizlere çok büyük görevler düştüğünü görebiliyoruz.

Uyarıdır Sevgili Elazığ,

Bizim sonsuza dek yaşatacağımız milli ve manevi duygularımız ile hassasiyetlerimizin hedef alınarak üzerimize gelinebileceği, istemeden de olsa tuzağa çekip ortalığı karıştırma şeytanlığını göz ardı etmeden, sahip olduğumuz devletçi geleneğe yaslanarak bu tarz hadiselerde meseleyi yüce devletimize havale edip arkamıza yaslanarak nasıl cezalandırıldıklarını izlemek varken farklı yol arayışlarına girmemek lazım

Zaten devletimiz bu tarz konularda gerekeni anında yapıyor ve yapacaktır.

***

Geçtiğimiz gün Yazıkonak’ta yaşanan taşkın hadisesinden sonra mağduriyet yaşayan vatandaşın sesini Hakimiyet TV duyurmuş, bunu hem yerine giderek hem de canlı yayınlarda dile getirerek yardım çağrısında bulunmuştuk. Dün Yazıkonak Muhtar Azası Şahismail Çadırcı, bizleri aradı ve gereğinden fazla yardımın kendilerine ulaştığını söyledi. Çağrımıza kulak verip yardımları vatandaşa ulaştıran Kızılay Elazığ Şubesi ve Başkan Rahman Kızılkaya’ya teşekkürlerimi iletiyorum…

Yazarın Diğer Yazıları