Batuhan Kemal AYDIN

Hep birlikte Şakşakının derdine düşmüşüz!

Batuhan Kemal AYDIN

Amerikan seçimleri ülkemizde neden tüm yayın kuruluşlarının sürekli gündeminde?

Neden ülkemiz için bu seçimler bizim için çok önemliymiş gibi bir algı oluşturmaya çalışıyor?

Özellikle AK Partiye en fazla zararı verme mücadelesi içerisinde olan ATV ve A Haber sanki seçim Türkiye'nin seçimiymiş gibi inanılmaz sahiplenmiş durumda.

Bu ülkede, hiçbir ülkenin başkanlık seçimi vatandaşın gözüne bu kadar sokulmaya çalışılmamıştı. Gardaş dediğimiz Azerbaycan seçimleri bile bu kadar gündemimize sokulmamıştı.

Biz ne ara bu kokuşmuş emperyalistleri, vahşi siyonistleri, ırkçılığın ve faşizmin başkentini kendi derdimiz gibi merak eder olduk?

Bize ne Amerikadan!

Bu ülkede konuşulması gereken daha önemli gündemler var! Ülkemiz şöyle dursun memleketimde konuşulması gereken daha önemli şeyler var. Depremin ve pandeminin vurduğun küçük ve orta ölçekli esnafın biriken ve BAĞKUR ödemeleri var! Ertelemek Çözüm değil.

Bina yıkımı yapan kurumların işgüzarlığı yüzünden mağdur olan esnaf ve mahalle sakinleri var! Bir caddede yıkılacak binalar tek seferde yıkılmıyor, on defa şehrin işlek caddesi kapatılmaz!

Dilek sitesindeki rezalet başlı başına büyük bir sorunun başlangıcı aslında fakat icracı kurumlarımız bu duruma üç maymunu oynuyor! Madem evin değeri 1700 - 2200 ₺ o zaman devlet o kiraya verilmek istenen evlerin aylık ödemesini o fiyat yapsın. Tamamı çatı ve balkon manzaralı bu şehirde ev sahiplerinin gözünü bu kadar para bürümüş kendilerini de "piyasa böyle" diye kandırıyorken devletin ilgili mercileri ne zaman müdahale edecek bu konulara.

Sokak başka söylüyor, Sosyal medya ona paralel fakat medya çok başka söylüyor. Birkaç şey daha sayılabilir fakat uzatıp siz değerli okurlarımı sıkmak istemiyorum.

Bu dünya bir değirmen ise Amerika bu dünyanın şakşakısı biz değirmenimizle ilgilenelim.

Yazarın Diğer Yazıları