Faruk YILDIZ

YIKIM VE TALAN EKİBİ ERDOĞAN'A KAYBETTİRMEYE DEVAM EDİYOR!

Faruk YILDIZ

31 Mart 2019 seçimlerinden sonra “Ey galip! Siyasette kaybedenlerin cellatlığına soyunamayanların olduğu yerde bu görevi halk üstlenir. Çünkü halkın giyotini kralın giyotininden hem daha keskin hem de daha adildir.” Sözünü yazıp paylaşmıştım. Bu veciz sözü yazmamdaki gayem iktidarın içinde bulunduğu çöküşün teşkilatlardan kaynaklı olduğunu, derinlikten yoksun, şuursuz bir yıkım ve talan ekibinin teşkilatlarda baskın bir şekilde etkili olduğunu anlatmaktı. Ve örgütün liderinin bu talan, riyakâr, dalkavuk ve yıkım ekibini dağıtmasını istemekti.

Sonuç; talan ve yıkım ekibi cep doldurmaya devam ederken millet ve ümmet kaybetmeye devam ediyor.

Keşke yazılan veciz sözlerden ne anlatmak istediğimizi anlayacak derinlikte siyasetçiler olabilseydiniz. Milletin ve ümmetin menfaatlerini kendi çıkarlarınıza tercih ettiğiniz için her zaman olduğu gibi yine kendinize yakışanı yaptınız.

Keşke yazdığımız köşe yazılarını okuyacak derinlikte olsaydınız da belki kendinize bir çeki düzen verirdiniz.

Hayır, veremezdiniz!

Çünkü siyaset serüvenine başlamanıza neden olan eğitiminiz değil, entelektüel birikiminiz değil, hatipliğiniz değil, nereden ve nasıl elde ettiğiniz sermayeniz ve yukarıda yansımanız olan yeteneksiz siyasi aktörlerinizdi. Çünkü sizde az önce saydığımız üstün meziyetlerin hiçbiri yoktu.

Ve en büyük gafletiniz örgütün içinde haktan, hukuktan, adaletten, liyakatten ve hakikatten yana olan çok deneyimli ve derinliği olan siyasi hatipleri FETÖCÜ ilan edip açgözlülüğünüzün dayanılmaz hafifliği karşısında önünüzü açmaktı ve bunu da kendiniz ve etrafınızdaki yıkım ve talan ekibi için başardınız.

Hulâsa, ortaya ehliyetten, liyakatten yoksun, deneyimsiz ve bilgisiz ekabirlerden bir araya gelmiş bir yıkım ekibi çıktı.

Örgütün liderinden her türlü pis işlerinizi gizlemek için de etrafına sizin gibi çapsızlardan müteşekkil bir duvar ördünüz.

Protokollerde, resmi toplantılarda, halkla yaptığınız toplantılarda çok derin, deneyimli, yetenekli, bilgili ve de hatip rollerine soyundunuz.

Bilmediğiniz şey şuydu:

Etrafınızdakiler sizin derin, deneyimli, bilgili adamlar olmadığınızı zaten biliyordu. Ama çıkarları gereği öyle adamlar olduğunuza sizi inandırmışlardı.

Ve lider de ördüğünüz bu ihanet duvarını sayenizde göremediği(!) için her şeyin çok güzel ilerlediğine inandırıldı.

Siz, siyaset cambazları, talan ve yıkım ekibi lideri kaybettirdiğiniz gibi, millete ve ümmete de kaybettirdiniz. .

Sizin gibi bir siyasi kuşağı biz kısa bir dönem önce merkez sağın iki önemli siyasi partisinde ( 1980 li ve 1990 lı yılların iki büyük merkez sağ partisi) görmüştük zaten.

Demek ki bir siyasetçi bilgelikten yoksun olunca talan ve yıkım gibi itibarsız siyasi davranışlar kronik bir siyasi davranışa dönüşüyormuş.

Ve siz siyasi danışmanlar; bebek katili ve avanesinin açıklamalarına sarılarak son bir hamleyle seçimi kazanacağınızı sandınız. Oysaki bu halkın büyük bir vicdanı olduğunu çıkarlarınızı aklınızdan çıkaramadığınız için unuttunuz.

Yakın akrabalarınızı, yakın dostlarınızı liyakatli ehliyetli olup olmadığına bakmadan büyük bir pişkinlik içerisinde devletin önemli görevlerine getirdiniz. Milletin buna sessiz kalacağını sandınız. Kaldı da ama bir yere kadar.

Son yüzyılın çok önemli bir Müslüman liderini sizler gibi belagatsiz, bedaatsiz bir yıkım ve talan ekibi ancak yok edebilirdi. Ve siz bunu başarmak üzeresiniz.

EN ÖNEMLİSİ DE FETÖ’NÜN GERÇEK SİYASİ AYAĞI TASFİYE EDİLMEDİ, KORUYUP KOLLANDI, DAHA ÇOK SAHİPSİZ VE KİMSESİZ, SAF, TEMİZ ANADOLU ÇOCUKLARI ZARAR GÖRDÜ, HAK VE ADALET UNUTULDU. FETÖ’DEN TIKSIRINCAYA KADAR NEMALANAN BU YIKIM VE TALAN EKİBİ YİNE BU ORTAMDA ATINI İSTEDİĞİ GİBİ OYNATTI.

EHLİYET,LİYAKAT, ADALET VE HAKİKAT HİÇ BU KADAR YALNIZ KALMADI.

İktidar, örgüt içinde çok önemli misyonları olan, stratejistleri, teorisyenleri, fikir ve düşünce adamlarını bu yıkım ve talan ekibi yüzünden birere birer kaybetmeye göz yumduğu için hızla irtifa kaybetmeye devam ediyor.

Neticede siz millete ve ümmete kaybettirdiniz ama kendiniz kazanmaya devam edeceksiniz. Çünkü sizin talan ve yıkım ruhunuz varken kendiniz için yeni bir mevzi bulmada herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Şimdi yaraları sarma zamanı. 2023 rüyası da sayenizde heba oldu gibi.

Heba olmaması için bu yıkım ve ekibini giyotin önünde siyasi cellada teslim etmek.

Sonuç olarak vicdan güce galip geldi.

Geçmişler ola.

Ezcümle;

Saz bozuk, ayar bozuk

Ayar çeken sazcı bozuk

Söz bozuk, sözcü bozuk

Hu çeken mürid bozuk, şiirimle de meselemizi özetleyeyim.

Kalın sağlıcakla.

 

Yazarın Diğer Yazıları