Yazarlar Birliği

Ülkemizin saygın yazar, edip ve şairlerinin geçmişte Mehmet Doğan'ın kurucu başkanlığını yaptığı Türkiye Yazarlar Birliği'nin ilimizde de şube açması, ilimiz sanat ve edebiyat dünyası için önemli bir gelişme.

Yazarlar Birliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizde geçtiğimiz günlerde kurulan Yazarlar Birliği Elazığ Şubesi’nin resmi açılışı, bir dizi etkinliklerle gerçekleştirilecek.

Şehrimizin yetiştirdiği değerli yazar ve şair Nazım Payam Başkanlığında kurulan Türkiye Yazarlar Birliği’nin açılışına il  protokolünün  yanı sıra, yıllardan beri fikri yazıları ve edebi çalışmaları ile gençlere rehber olan  Türkiye Yazarlar Birliği Onursal Başkanı Mehmet Doğan, Genel Başkan ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve Genel Merkez Yöneticileri katılıyor.

22.10.2021 Cuma günü saat 14:30’da İzzetpaşa Vakfı Ek binasının altında bulunan çok amaçlı salonda gerçekleştirilecek resmi açılışın ardından, akşam Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi’nde Mehmet Akif Ersoy’u Anma Etkinliği ve ödül programı düzenlenecek.

Yazarlar Birliği, Elazığ’a yakışan, edebiyatı ve yazarlığı her nefesinin bir zerresi haline getirmiş usta yazar Nazım Payam’ın başkanlığında birçok önemli etkinliğin şimdiden muştusunu vermiş gibi.

Yazdığı onlarca eseriyle edebiyat dünyasında önemli bir yere sahip Nazım Payam hocamız, aynı zamanda yine ilimizden yükselerek ülkemizin saygın edebiyat dergileri arasında yerini alan Külliye Dergisi’nin yıllardır  Genel Yayın Yönetmeliğini yapıyor.

Merkezine sanatı, edebiyatı ve yazma eylemini  koyan bir ekiple yola çıkan Yazarlar Birliği Elazığ Şubesi’nin şehrimize hayırlı olmasını diliyor, Nazım Payam hocamızın bundan sonra yepyeni projelerle şehrin kültür-sanat alemine bir cemre gibi düşeceğine yürekten inanıyoruz.