Yaşlı: Makam Değil, Hizmet Esastır

Ak Parti Alacakaya Belediye Başkanı ve Ak Parti Alacakaya Belediye Başkan Adayı Başaran Yaşlı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Her kesimden vatandaşı ziyaret ederek gönüllere dokunan Başkan Yaşlı, ilçe halkının da güçlü desteğini alarak yoluna devam ediyor. 

Yaşlı: Makam Değil, Hizmet Esastır

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarına devam eden Alacakaya Belediye Başkanı ve AK Parti Alacakaya Belediye Başkan Adayı Başaran Yaşlı, ziyaretlerine devam ediyor. Her kesimden vatandaşı ziyaret ederek gönüllere dokunan Başkan Yaşlı, Güçlü bir Alacakaya için vatandaşlardan destek istiyor. 

Yaşlı: Makam Değil, Hizmet Esastır

VATANDAŞTAN YAŞLI’YA SEVGİ SELİ

Seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki kurum müdürlerini ve çalışanları ziyaret eden Başkan Yaşlı, daha güzel bir Alacakaya için omuz omuza çalışacaklarını belirterek, vatandaşın üstün refahı için yeni dönemde yeni bir Alacakaya’ya durmak yok yola devam dedi. Kurum Müdürleri ve çalışanlarının güler yüzü ve sevgisiyle karşılanan Başkan Yaşlı, gördüğü sıcaklıktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yaşlı: Makam Değil, Hizmet Esastır

HER ZAMAN VATANDAŞIN YANINDA 

İlçe halkıyla devamlı bir araya gelen Başkan Yaşlı, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerine yaklaştığımız bu günlerde dur durak bilmeden hem seçim çalışmalarına hem de hizmetlerine devam ediyor.  Türkiye Yüzyılında gönül belediyeciliğini sürdüren Alacakaya Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Başaran Yaşlı, ilçe halkıyla bir araya gelerek onların sorunlarını, sıkıntılarını dinledi. 

Yaşlı: Makam Değil, Hizmet Esastır

“MAKAM DEĞİL, HİZMET ESASTIR”

Hizmetleriyle ilçede takdir toplayan Başkan Yaşlı, gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, belediyecilikte makamın değil, hizmetin esas olduğuna vurgu yaparak şu ifadelere yer verdi: “Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerle her zaman vatandaşımızın yanında olacağız. Herkes çok iyi bilir ki baba toprağı Alacakaya tek sevdamızdır. İlçeme hizmet noktasında, her koşulda elimi taşın altına koyacağıma kimsenin şüphesi olmasın. İlkelerimiz, hizmetimiz ilk gün nasıl ise şimdi de aynı şekilde devam ediyor.”dedi. 

Yaşlı: Makam Değil, Hizmet Esastır

BENİM GÖREVİM HİZMET ETMEK

Her zaman  vatandaşların yanında olduğunu ifade eden Başkan Yaşlı,“ Elimizden geldiğinin fazlasını yaparak ilçelerimizin nerede, neye ihtiyacı varsa yapmaya hazırım. Benim görevim hizmet etmek ve bundan daha büyük güzel bir duygu olamaz. Her nerede bir vatandaşımızın mutluluğu, acısı ve sorunu varsa ben oradayım. Tüm halkıma bir telefon kadar uzağım.”dedi.

Yaşlı: Makam Değil, Hizmet Esastır

İLÇE HALKIM BAŞIMIN TACI 

Gece gündüz demeden Belediye’nin değil, kalbinin kapılarını ilçesine açan Başkan Yaşlı, seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Alacakaya Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşla bir araya gelerek hasbihal etti. 

Yaşlı: Makam Değil, Hizmet Esastır

“HER NOKTADA HİZMET”

Alacakaya halkının yoğun ilgisi karşısında mutluluğunu dile getiren Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, ilçenin her noktasında belediyenin bir hizmeti olduğuna vurgu yaptı. 

NEZİH BİR ALACAKAYA İÇİN HAZIR VE KARARLI OLALIM

Yaşlı, vatandaşların kendisinin başının tacı olduğunu belirterek açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Net bir şekilde söylüyoruz. Alacakayalı hemşerilerimiz bizim başımızın tacıdır. Bugüne kadar böyle baktık, bundan sonrada böyle bakacağız. Siyasi görüşü ne olursa olsun, her zaman başımızın üstünde olacaklar. Onların dertleri benim derdim. Benim için ilçe halkımın huzuru ve mutluluğu önemli. Şimdiye kadar bizler bu bilinçle hizmet ettik, şimdiden sonra da onlara bakış açımız değişmeyecek. Gelin hep birlikte el ele, omuz omuza gelecek nesillerimize refah seviyesi yüksek, nezih bir Alacakaya için hazır ve kararlı olalım” diye konuştu.

Yaşlı: Makam Değil, Hizmet Esastır

YAŞLI’DAN ALACAKAYA’YA HASTANE MÜJDESİ

Başkan Yaşlı, hizmette sınır tanımadan hizmet etmeyi kendine şiar edinerek, Alacakaya’ya kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Yaşlı’nın girişimleri sonuçsuz kalmayarak, Alacakaya’ya 10 yatak kapasiteli Alacakaya İlçe Devlet Hastanesi’nin sözünü aldı. 

“HALKA HİZMET HAKKA HİZMET”

Dâhiliye, Çocuk, Diş ve Acil Sağlık Hizmetlerinin yanı sıra Laboratuvar ve Röntgen Tetkikleri hizmetlerinin de verileceği hastane ilçe halkının hizmetine açılacak. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Alacakaya Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Başaran Yaşlı,“ Halka hizmet etmenin hakka hizmet olduğuna vurgu yaparak, ilçeye bir çivi bile çakabiliyorsak ne mutlu bize. Alacakaya için önemli ve elzem olan hastanemizin sözünü aldık ve inşallah çok yakın zamanda halkımın hizmetine sunacağız” dedi.

Yaşlı: Makam Değil, Hizmet Esastır

“ALACAKAYA’YI ŞAHA KALDIRACAĞIZ”

Başkan Yaşlı,“Onlar söyleyecek, belediye olarak bizler yapacağız. Bizler biriz, tekiz. Bizleri gördüklerinde onların yüzündeki tebessüme tanıklık etmek mükemmel bir his. Ne mutlu bize ki onlara böyle bir duyguyu yaşatıyoruz. Beni sevgisiyle kucaklayan ilçe halkıma teşekkür ediyorum. Onlar da benim yüzümdeki gülümsemenin sebebi. Tüm Alacakayalı’lar olarak sırt sırta verip ilçemizi şaha kaldıracağız. Bu sebeple 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlere her daim hazırız ve Alacakaya için kararlıyız” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YAŞLI’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ 

Alacakaya Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Başaran Yaşlı, yaptığı hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek sokak hayvanlarına sahip çıktı. 
Yaşlı, sahipsiz sokak hayvanlarına beslenme barınağı projesi ile ilgili şu ifadeleri kullandı:“Hayvan sevgisi bir başka duygu. Kendilerini ifade edemeyen bu canlılarımıza merhamet edemezsek, kimseye edemeyiz. Hayvanlar bize yüce Allah’ın emanetidir. Sokaklarımızda başı boş gezen hayvanlara sağlıklı barınma ihtiyaçlarını giderebileceği bir ortam sunduk.”dedi.