Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nden Yeni Bir Başarı Daha
Haber Merkezi
Haber Merkezi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nden Yeni Bir Başarı Daha

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemize, uzun süren baş ağrısı ve genel durum bozukluğu şikâyetleriyle müracaat eden hasta, Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniğimizde yapılan başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu.

Uzun bir süre baş ağrısı şikâyeti yaşayan 78 yaşındaki Urfi Altuntaş şikâyetlerinin geçmemesi üzerine hastanemiz Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniğine başvurdu. Kliniğimizde görevli Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Selman Kök tarafından muayene edildi ve yapılan tetkikler neticesinde beyninde yaklaşık 8 cm’lik bir kitle tespit edildi. Bunun üzerine hastanın ameliyat edilmesine karar verildi. Ameliyat sonrası şikâyetleri düzelen hastamız şifa ile taburcu edildi.

Beynin önemli damarlarına yakın pozisyonda olan kitlenin sorunsuz bir şekilde alınmasının çok zor olduğunu ifade eden Op. Dr.Selman Kök, “hastamız bize çok uzun süredir yaşadığı baş ağrısı ve genel durum bozukluğu şikâyetleriyle başvurdu. Beyninde 8 cm’lik kitlesi vardı. Kitle, toplardamarlara ve beynin önemli damarlarına yakın pozisyondaydı. Hastamızın ameliyatını başarı ile gerçekleştirdik. Ameliyat sonrası hastamızı servise aldık, şu anda genel durumu iyi, herhangi bir felçliliği yok. Ameliyat başarılı geçti. Bu Sadece bizim başarımız değil, bize bu ortamı sağlayan hastane yönetimi, anestezi, hemşire ve medikal ekiplerimizin de katkısı büyük” dedi.

Yeni Videolar