Ulusa, Ulusaldan Seslenmek

CHP Milletvekili Gürsel Erol ulusal kanallara çıkar da Ak partili vekiller çıkamaz mı? Elbette çıkar ve en güzel değerlendirmeleri yapar.

Ulusa, Ulusaldan Seslenmek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 A Haber’de yayınlanan Sabah Ajansı programında Erkan Tan’ın konuğu AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık oldu ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Ülke üzerinde oynanan senaryolar ve millete kurulan tuzaklardan söz eden Balık, son günlerin en çok konuşulan Sedat Peker olayına da değindi ve şunları söyledi:
“Suç örgütü lideri her hafta bir iddia ortaya atıyor. Bütün hafta boyunca muhalefet bunu konuşuyor. Teker teker bölüşmüş gibi ve gündemi sıcak tutmak için bunun söylediklerini sıcak tutabilmek için bölüşmüş gibi her gün biri konuşuyor. Grup toplantılarında bunlar konuşuluyor demek ki artık siyasette iftira ve yalan ile böyle bir suç örgütü liderinden medet umulmaya başladı.”

Milletvekili Sermin Balık, bir Elazığ milletvekili olarak şehir halkının duygularına tercüman olmuş ve maşeri vicdanın sesini ulusal kanallarımızda dile getirmiştir. 

Milletvekillerimizin hem meclis kürsüsünde hem de ulusal medya organlarında görmek, Elazığ adına da siyaset adına da önemlidir ve sürdürülebilir olmalıdır.