Tutaş: 'Her maçımıza kazanmak için çıkacağız'

Kocaelispor ile deplasmanda karşılaşacak olan Elaziz Belediyespor'da, Teknik Direktör Alaattin Tutaş, kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi

Tutaş: 'Her maçımıza kazanmak için çıkacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 3. Grup’un 11. Haftası’nda Kocaelispor ile deplasmanda karşılaşacak olan Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor’da, Teknik Direktör Alaattin Tutaş takımın son durumu hakkında gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

Futbolcuların antrenmandaki hırslarından dolayı mutlu olduğunu kaydeden Elaziz Belediyespor Teknik Sorumlusu Alaattin Tutaş, “Futbolcuların taktiksel varyasyon eksiklikleri vardı. Onları gidermeye çalıştık. Futbolcuların üzerinde alınan kötü sonuçlar nedeniyle bir özgüven eksikliği vardı, onu kırmaya çalıştık. Şu an için her şey yolunda diyebiliriz. Antrenmanlarımız verimli geçiyor. Bir an önce üst sıralara tırmanmak için elimizden geleni yapacağız. Belediyespor, küme düşme potasında olmayı hak etmeyen bir takıma sahip. Kocaelispor veya başka bir takım fark etmiyor. Biz her maçımıza kazanmak için çıkacağız. Kocaeli’ye de bu hedef için gideceğiz” şeklinde konuştu.

Kocaelispor maçı hazırlıklarının Elazığ etabını bugün tamamlayacak olan temsilcimizde bu maçın kadrosunda Emrah Yollu cezası, Okan Sarı ve Ekrem Aydemir ise sakatlıkları nedeniyle yer alamayacak.