Turizmde de Fırat

Bilimsel başarıları yanında sosyal ve kültürel çalışmalarıyla da öne çıkan Fırat Üniversitesi, özellikle il dışından eğitim için şehrimize gelen öğrencilere yönelik,  ilimizin önemli tarihi ve turistik bölgelerine geziler yaparak turizm konusunda da önde ve lider olduğunu gösterdi.

Turizmde de Fırat

Kış aylarında Hazarbaba kayak merkezi ve Keban baraj gölü feribot turu etkinliklerinden sonra, “Fırat Fest” etkinlikleri kapsamında birçok projeyi hayata geçiriyor.

Üniversite etkinlik alanında, gençlerin ilgisini çeken konser ve eğlence programları düzenleyen Fırat Üniversitesi, Baskil ve Saklıkapı Kanyonu Gezisi ile de ilimizi öğrencilere tanıtmaya devam ediyor.

Turizm ile ilgili bazı kurum ve kuruluşların bu konudaki ısrarlı ve kararlı bir şekilde sürdürdükleri  vizyonsuzluğa rağmen Fırat Üniversitesi bu konuda da pozisyon alarak güzel çalışmalara ve gittikleri yerlerde Elazığ’ın güzelliklerini tanıtarak, gençlere yönelik gezi ve etkinliklerine devam ediyor.

Fırat Üniversitesi bu konumu ve faaliyetleri ile eğitimdeki başarıları yanında, şehrin tanıtımı noktasında da başarı ortaya koyan  bir eğitim yuvası konumuna yükselmiş durumda. Teşekkürler Fırat.