Tarımsal Gıda Üreticilerinin AB Standartlarına Uyumu Çalıştayı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD) Projesi kapsamında, 22 Aralık 2021 Çarşamba günü zoom platformu üzerinden 'Tarımsal Gıda Üreticilerinin AB Standartlarına Uyumu Çalıştayı' gerçekleştiriliyor.

Tarımsal Gıda Üreticilerinin AB Standartlarına Uyumu Çalıştayı

Elazığ TSO’nun da ortağı olduğu Proje kapsamında yapılacak olan çalıştaya başta gıda üreticileri olmak üzere, konuya ilgi duyanların https://forms.gle/kFZgBkX6tXhZ7YSYA linkinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

22 Aralık 2021 Çarşamba günü saat: 14.30’da başlayacak olan Çalıştaya, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ile birlikte TEBD Direktörü Oya Ersöz, Ankara Üniversitesi Kalkınma Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof.Dr. Bülent Gülçubuk, İl Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü temsilcileri, akademisyenler ve gıda üreticisi KOBİ temsilcileri katılacaktır.

46’ıncı Çalıştay Elazığ TSO Evsahipliğinde Yapılıyor
Proje kapsamında KOBİ ve ilgili taraf temsilcileri için Türkiye’de çeşitli şehir ve bölgelerde 54 çalıştay ve Avrupa Birliği’nin farklı Üye Ülkelerinde 10 Çalıştay dahil 64 Çalıştay düzenlenecek olup, projenin 46. Çalıştayı Elazığ TSO evsahipliğnde gerçekleştirilecektir.
Çalıştaya konuşmacı olarak katılacak olan Ankara Üniversitesi Kalkınma Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Bülent Gülçubuk tarafından,

AB ve Türkiye’deki Gıda Mevzuatı Sunumları
AB ve Gıda Güvenliği, AB Gıda Tüzüğü ile ilgili genel kavramlar, AB Gıda Güvenliği Tüzüğü, Türkiye’de Gıda Güvenliği Mevzuatı ve Gıda Üreticilerinin Sorumlulukları konularında sunum gerçekleştirilecektir.