Talip Aslan Adaylığını Açıkladı

Gelecek aylarda yapılması planlanan Elazığ Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanlığı seçimlerinde Talip ASLAN aday olduğunu açıkladı.

Talip Aslan Adaylığını Açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan ASLAN, son dönemlerde yaşanan pandemi ve ekonomik sıkıntılardan en fazla etkilenen sektörlerden biri olan mobilya ve marangoz sektörünün sorunlarını çözmek amacıyla yola çıktıklarını, söyledi. 

“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ” 
Mobilyacılar ve Marangozlar Odası’na bağlı esnafların yaşadığı sorunları en yakından bilen bir ekiple yola çıktılarını belirten Başkan Adayı ASLAN: ‘’Yönetim oluşumumuzu güçlü bir kadro ile gerçekleştirdik. Yol çıktığımız arkadaşlarımızın hepsi yıllarını bu mesleğe adamış, kendi işletmeleri olan arkadaşlar. Esnafımızın sorunlarını en yakından bilen ve yerinde müdahale edebilecek bir ekiple yola çıktık. Odamızı daha aktif hale getirip sorunları çözmek için çalışacağız” dedi. 

“ESNAFLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”
Türkiye genelinde yaşanan sıkıntıların Elazığ’da etkisini daha fazla gösterdiğini ve bu sorunların çözümü için esnafların her zaman yanlarında olacaklarını belirten Başkan Adayı Talip ASLAN: “Elazığ’da büyük bir deprem yaşadık. Ardından pandemi ve kurdaki dalgalanmalarla birlikte yaklaşık 2 yıldır esnaflarımız birçok sıkıntıyla karşı karşıya kaldı. Tedarik zincirinde yaşanan aksamalar, hammadde fiyatlarındaki artışlar, elektrik ve doğalgaz zamlarıyla birlikte esnaflarımızın yaşadığı sorunlar her geçen gün artıyor. Türkiye genelindeki bu sıkıntılar Elazığ esnafını daha derinden etkiliyor çünkü bir de depremin etkisi var. Bizim amacımız esnafımızın sorunlarını en yakın noktadan tespit etmek ve çözüm beklentileri noktasında projeler üretmektir. Bunu esnaflarımızla, yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte başaracağımıza inanıyorum. Bizler sürekli sahada olacağız, esnaflarımızın yanında olacağız. Bu amaçla çıktığımız yolda tüm esnaflarımızın desteklerini bekliyoruz”  şeklinde konuştu.