Sunguroğlu: 'Bu Bir Nöbet Değişimidir, Bayrak Yarışıdır'

Geçmiş dönem İl Genel Meclis Üyesi Aytunç Sunguroğlu,teşekkür mesajı yayımlandı.

Sunguroğlu: 'Bu Bir Nöbet Değişimidir, Bayrak Yarışıdır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sunguroğlu yaptığı açıklamada şunları ifade etti:“Beş yıllık İl Genel Meclisi üyeliğimden sonra görevi yeni gelen arkadaşlarımıza devretmiş bulunuyorum. Görevim süresince yatırım ve hizmetlerin devam etmesi, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin en iyi, en kaliteli bir şekilde sunulması amacıyla, vatandaş memnuniyetini esas alan hizmet anlayışıyla, var gücümüzle çalıştık.

 İlimizin sahip olduğu bütün imkânları kullanarak gerçekleştirdiğimiz projelerle, Elazığ’ın her yönüyle modern bir kent haline gelmesi, en önemli hedefimiz oldu. Bu konuda, tüm kamu kurum kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarımız ile ilimizin bir bütün olarak ortak bir iradeye sahip olması en büyük gücümüzdü.

 İnanıyorum ki tüm il genel meclis üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde, bütün enerjimizi Elazığ’ımızın sorunlarına ve sorunların çözümüne ayırdık. El birliğiyle bunların üstesinden gelmeye çalıştık, başarılı olduğumuza inancımda tamdır.

  İl Genel Meclis görevini şahsıma layık gören başta partime, tüm teşkilata ve oyları ile bizleri destekleyen tüm vatandaşlarımıza 5 yıllık görev süresince birlikte çalışmaktan onur duyduğum başta Özel İdare Sekreterinin şahsında bütün teşkilat mensuplarına, tanımaktan mutlu olduğum her bir il genel meclis üyesi arkadaşımıza gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

 Tabi ki de bu bir nöbet değişimidir, bayrak yarışıdır. Hizmet konusunda en üst seviyeye ulaşma yönünde yapılan bir değerlendirmedir.

  Şehrimizin takdirine saygı duyuyorum. Bundan sonra da çok sevdiğim ülkemin ve Elazığ’ın menfaatleri doğrultusunda elimden gelen gayreti göstereceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın.Saygı ve şükranlarımızı sunuyorum." dedi.