İbrahim Ormanoğlu Göreve Başladı

Elazığ'ın Akçakiraz Beldesi'nde yerel seçimde büyük bir farkla belediye başkanı seçilen İbrahim Ormanoğlu mazbatasını alarak, göreve başladı.

İbrahim Ormanoğlu Göreve Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ormanoğlu, "Kol kola, beraber daha güzel yarınlara ulaşmak için, beldemizdeki sorunları sona erdirmek için mücadele edeceğiz" dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Elazığ’ın Akçakiraz Beldesi’nde, birçok Akçakirazlı vatandaşın teveccühü ile belediye başkanı seçilen İbrahim Ormanoğlu, belediyede düzenlenen törenle göreve başladı.

İbrahim Ormanoğlu Göreve Başladı

Makam odasında mazbata tesliminin ardından devir teslim töreni gerçekleşti. Törene, yaklaşık 10 sene belediye başkanlığı yapan ve 31 Mart seçiminde aday olmayan AKP’li Sabahattin Kaya da katıldı.

Gerçekleşen devir teslim töreninde açıklamalarda bulunan Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu; “Çok heyecan verici bir durum. Uzun yıllardır güzide beldemiz Akçakiraz’ın her bir sokağında, her bir caddesinde vatandaşımızla sohbet ettik, dertleştik ve kendimizi anlattık. Doğru da yapmışız demek ki, bizlere büyük bir destek vererek böyle bir takdirle gururlandırdılar bizleri. Bundan böyle de bilsinler ki; onlar için sevinen, onlar için endişe eden, onlarla beraber mutlu olan bir başkanları var. Bundan sonra kol kola, beraber daha güzel yarınlara ulaşmak için yürüyeceğiz. hepimize hayırlı olsun. Ayriyeten ilerleyen günlerde belediyemizin mali durumu ile ilgili açıklamalarda bulunacağım." diye konuştu.